Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet lebuktatni az...

Hogyan lehet lebuktatni az ilyen csalókat?

Figyelt kérdés
A vaterán vásároltam egy könyvet fixáron az eladó elküldte a számlaszámát a pénzt átutaltam és azóta néma csend az emailjaimet meg sem nézi de más könyvekkel ugyanugy kereskedik továbbra is.

2013. márc. 28. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jelents a vaterának.
2013. márc. 28. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy csaló. Postán küldte el? Csak azért írom ezt, mert én egyszer rendeltem nyomtatóba festékpatront, ami 2 hét után sem jött meg. Iszonyatosan dühös voltam, hívtam a céget, akik mondták, hogy elküldték, sorry. Úgy kiosztottam őket, mindenféle csalónak elhordtam. Aztán lementem a postára érdeklődni, hogy nem érkezett-e ilyen és ilyen küldemény, hát érkezett, csak az a hülye postás mivel nem tudta begyömöszölni a postaládába, ezért visszavitte, de értesítést nem hagyott.

Szóval lehet, csak egy nagy félreértésről van szó.

Azóta én is kétszer meggondolom, kit küldök el az anyjába :)

2013. márc. 28. 12:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Menj be a postára és kérdezz rá. Nekem si volt olyan hogy kaptam valamit ezek az idióták meg nem hagytak értesítőt. ha véletlen nem megyek be és nem szól a csaj hogy van valami akkor visszaküldik.

amúgy tudtommal a vatera nem foglalkozik ilyennel, ő csak közvetítő és nem vállal felelősséget sem az eladókért, sem a feltöltött termék eredetiségét használhatóságát illetően. max rendőrségi feljelentést tehetsz.. aztán szokás szerint magasról lesz@rnak téged. tudom én is jártam így, gaz csak 700Ft-t buktam, 3 hónap után jött a papír hogy megszüntették a nyomozást.

2013. márc. 28. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha az e-mailre nem válaszol, akkor az nem egy biztató jel.
2013. márc. 28. 12:49
 5/5 Hintalow ***** válasza:

Szerintem sem csaló, csak simán link, a könyv nem az a termék amivel a csalók dolgoznak.

Értékelései milyenek? Van negatívja hasonló miatt? Korábban is könyvekkel bizniszelt?

Ha a levelekre nem válaszol, ott a telefonszáma, hívd fel.

2013. márc. 29. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!