Még ennyire sem hajlandóak?
Ha elmész egy céghez kicseszett állásinterjúra, utána legalább elmondják: miért nem rád esett a választás? Ha már ugyan rá is kérdeztél... Mindenki mosolyog, meg jópofa az elején, aztán le vagy szarva magasról.
Egyébként kis cég volt. Nem lett volna szerintem nagy fáradtság neki 2 sort vissza írni az emailemre. :(
"Erre ő kijelentette, hogy erre nem pazaroljuk az időt, ha annyira akarom, akkor otthon a szabadidőmben csináljam meg, de azt nem akarja megtudni, hogy bent ezzel foglalkoztam."
Sajnálom, hogy ilyen.......emberekkel kell egy országban laknom. Ilyenkor, merül fel a kérdés, hogy a politikusok milyen nemzetről meg nemzeti összetartozásról hablatyolnak.....
Behívnak, mert:
1. kell nekik ember, de nem te voltál a legjobb
2. kell neki ember, de már előre megvan ki lesz a nyertes, de muszáj falból behívni 1-2 embert
3. kell nekik ember, de közben rájönnek, hogy mégse töltik be a pozíciót.stb stb stb.
14.
Az összes esetnek részese voltam amióta keresek. Dühítő, hogy mi mindenen végig kell menned ahhoz, hogy legyen miből kifizetni a számláidat... Persze 3 hónap alatt bárki el tud helyezkedni aki akar, az állam szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!