Mennyire éri meg anyagilag a Forever- be lépni?
Flp-s aszkorbinsav:
5.779 Ft | 100 db tabletta | 60 mg/tabletta
0,963166667 Ft/1 mg hatóanyag
Jó közérzet aszkorbinsav:
499 Ft | 30 db tabletta | 1000 mg/tabletta
0,016633333 Ft/1 mg hatóanyag
Több mint 57-szer drágább.
A multivitaminokat már nehezebb összehasonlítani, lévén eléggé változatos az összetételük. Csak néhány pontban:
Foreveres:
8.517 Ft / 30 nap
Napi adag:
C vitamin: 80 mg
D vitamin 5 μg
E vitamin 12 mg
B6 vitamin 1,4 mg
Cink 10 mg
Szelén 55 μg
Oliva olaj 490 mg
Tökmag olaj 250 mg
Gránátalma extrakt 150 mg
Likopin 2,5 mg
Jó közérzetes:
6.000 Ft / 30 nap
Egy adag(a csomagban napi három adag van)
C-vitamin 333,333 mg
D-vitamin (133,33 NE) 3,333 µg
E-vitamin (133,33 NE) 89,667 mg
B6-vitamin 16,667 mg
Cink 5 mg
Szelén 8,333 µg
És még tucatnyi részletezett hatóanyag, felsorolni is sok lenne.
A jó közérzetes alap vitamincsomagját hoztam ide példának, ezen kívül még van kettő, véleményem, és emlékeim szerint azok még jobb ár/érték aránnyal operálnak.
De van elnéztem. Viszont az nem multivitamin. De sebaj a fő, hogy belekötöttél valamibe. :D Mint szokás szerint.
Mutass olyat amiben tökmagolaj kivonat, gránátalma kivonat, olivaolaj stb természetes anyagok vannak és nem szintetikus az egész.
De ahogy írtam már nem egy kategória a kettő. Amiket tegnap este belinkeltek azok egy kategóriába esnek és látható is, hogy az áruk is hasonló. Amit te írtál azoknak közük nincs egymáshoz. De a fő, hogy ismét kötözködtél értelmetlenül.
Kedves kérdező, érdemes itt elolvasni Schrödinger macskája hozzászólásait.
Elég részletesen kifejti ezen piac működését.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..
ITK ha meg már az FLPsnél a teljes árat írod, akkor a másiknál miért nem azt írtad? Ez sem csúsztatás ugye? Nem hát.
Megnéztem az összetevőket és ha már mutlivitaminról beszélünk, akkor a Kids még mindig olcsóbb. Még úgyis, hogy veszek mellé egy NatureMin-t.
Így, ebben a formában, ahogy feltetted, túl egyszerű a kérdés. Válaszolj az alábbi három mégegyszerűbb kérdésre:
1. Akarsz FLP-üzletet építeni?
2. Akarsz FLP-termékek értékesítésével pénzt keresni?
3. Akarsz FLP-termékeket vásárolni?
Ha az első két kérdés valamelyikére "igen" a válaszod, akkor nincs alternativája annak, hogy belépj. Ha mindhárom kérdésre "nem" a válaszod, akkor semmi értelme belépned. Ha pedig az első kettőre "nem", a harmadikra meg "igen"-nel válaszolsz, akkor mond meg az ismerőseidnek, hogy téged csak vásárlói szinten érdekel, és kérd meg őket, hogy a marketingdumán túllépve tájékoztassanak róla, hogy pontosan milyen feltételekkel juthatsz ezekhez hozzá belépve illetve külsősként. Innen jó matekozást.
Ha viszont nem az a kérdés, hogy megéri-e anyagilag belépni, hanem hogy érdemes-e azzal az üzlettel foglalkozni, akkor remek ötlet, hogy sikeres FLP-seket szeretnél megkérdezni. Őket azonban nem a GYK-n találod meg, hanem FLP-s rendezvényeken. Bátorítanálak, hogy menj el ilyenekre. Nem kell attól tartanod, hogy bedumálnak valamibe. Az nem működik az MLM-ekben. Felnőtt emberként tudsz önálló döntést hozni, miután válaszolnak a kérdéseidre, és azt sem szükséges a helyszinen. Jó döntést kívánok, bármi is lesz az. Az enyém amúgy nem, hisz mindhárom fenti kérdésre "nem"-mel válaszolnék, de ettől még nem feltétlenül rossz a lehetőség, csak nekem nem kell.
Miért, honnan kéne tudnom az FLP-s törzsvásárlói, termékforgalmazói, egyéb kedvezményes árát?
Akkor mutass egy multivitamint, légy szívecskésnyuszkó. Vagy bármit, amivel kiváltható például az, amit én linkeltem.
Mellesleg a jó közérzet központban szerintem még a büdös életben nem adtak el "normál" áron semmit, mivel a törzsvásárlóvá váláshoz elég egy sajtpapírt kitölteni akármilyen adatokkal. Sőt, megkockáztatom, ha egy határozott igen a válasz az ezzel kapcsolatos kérdésre, nem is firtatják tovább.
De még ha teljesen korrekt is az ember, annyival jár, hogy felkerül egy e-mail listára. Most ezt hasonlítsd össze azzal, hogy az FLP-hez eleve nem tudsz regisztrálni ismeretség nélkül, van valami minimális vásárlási is, telefonszámot is kötelező megadni, és éppcsak anyád leánykori becenevét nem kérdezik meg.
És mindezeken felül számos céget említhettem volna, ahol szintén elég csak bemenni egy boltba, felmenni egy honlapra a vásárlásért, és árban valamint ár/érték arányban ugyan ezt a szintet hozza.
Egyébként gabica44, ha bevállalod én vásárlok rajtad keresztül egyszer. Vagy az ismerőseiden keresztül, lévén sima vásárlóként ez eddig nem nagyon sikerült.
JK vitaminok lehet, hogy jók, nem tudom nem is próbáltam még.
Viszont elgondolkodtató, hogy olyan cégek, mint a Naturland, Béres, Biovanne miért hasonló árban adják a termékeket, mint az FLP és miért nem jóval olcsóbban. Sőt ezen cégek esetében még a termékfejlesztés sem okozhat gondot mivel van rá pénz ellenben egy JK-val, ahol 2012-ben 720.000 volt a tiszta nyereség egész évben. Ezen cégek termékeiben sokkal inkább megbíznék, mint egy ilyen névtelen JK vitaminban. Pláne azok után, hogy egyre több tápkiegről derül ki, hogy nem is az van benne amit ráírnak.
Kellene egy egységes bevizsgálási rendszer ami véletlenszerűen kötelezné a gyártókat a termékek összetételének ellenőrzésére. Az új termékeket kötelezően be kellene vizsgáltatni, a régieket meg szúrópróbaszerűen. Természetesen ezek költségeit a forgalmazóra terhelnék. Sokkal kevesebb lenne a szemét és ezzel csak a fogyasztók járnának jól.
Veszélyes tápkieg:
Nem feltüntetett összetevők:
Friss lista a betiltottakról:
És még ki tudja, hogy mennyi van forgalomban ami veszélyes vagy nem is azt tartalmazza ami rá van írva, vagy leginkább semmit csak kukoricakeményítőt. Ez utóbbi egy elég ismert márka terméke és még mindig lehet kapni. A laborvizsgálat csak kukoricakeményítőt mutatott ki akárhogy keresték benne az összetevőket.
"Miért, honnan kéne tudnom az FLP-s törzsvásárlói, termékforgalmazói, egyéb kedvezményes árát? "
Azt állítod magadról, hogy te nagy MLM guru vagy aki az MLM minden csínjával-bínjával az összes üzletpolitikával tisztában van, és mégsem tudja ezt??? Ezek szerint mégiscsak eléggé tájékozatlan vagy és csak ilyen szedett-vedett információid vannak.
ma: 16:55 ez tényleg jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!