Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan, milyen módszerrel...

Hogyan, milyen módszerrel lettetek sikeresek az FLP-ben?

Figyelt kérdés
Én évek óta használom a termékeket, elégedett vagyok. Viszont szeretnék kicsit függetlenebb lenni anyagi ügyben a szüleimtől. Sajnos egyetem mellett nem sok időm jut dolgozni,ezért úgy döntöttem, megpróbálom az FLP-ét, mert saját időmet oszthatom be. Szeretnék tanácsokat kérni a sikeres FLP-sektől. Ti hogy csináltátok? Köszönöm

2012. nov. 7. 09:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez ügyben kérdezd a szponzorodat. Biztos találsz egy profit a felsővonaladban.

És mindenképp hallgasd meg a Felépítés, konzultáció NEM KERESZTVONALAZÁS CD-t.

Ez ugyanis keresztvonalazás.

Sok sikert!

2012. nov. 7. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Még valami.

Sikeres akarsz lenni? Akkor dolgozz!

"Beszéltem Nagy Ádámmal, aki csak a tegnapi nap 53 embert hívott meg telefonon....nem a véletlen műve, hogy a csapatában minden hónap sok minősülés van...

Azt üzente: A minősülésed és közötted a meg nem hívott emberek állnak!!! Olyan tevékenységeket végezzetek, aminek pontértéke van, egyébként csak romantikus gondolat a minősülés.

Én átadtam... :-)"

2012. nov. 7. 12:39
 3/8 A kérdező kommentje:

Még jó, hogy beszélek a szponzorommal!!!! De igazából úgy gondolom, hogy minél több olyan ember töténetét hallgatom meg,aki sikeres, annál többet fogok tudni én is. CSAK TANULNI SZERETNÉK AZOKTÓL,AKIK JOBBAK, MINT ÉN! Nem értem, ez miért lenne baj....

Köszönöm a tanácsokat :)

2012. nov. 8. 07:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Én sem tudok mást mondani, mint amit fentebb írtak.

Te azt kérdezted, hogy "HOGYAN, MILYEN módszerrel". Pont ez az a kérdés amit CSAKIS a felsővonaladdal lehet megbeszélni.

Nem pedig sikersztorikat kérdeztél. Ez pedig ahogy fentebb is írták keresztvonalazás. Kérdezd meg a szponzorodat ha már úgyis beszélsz vele, hogy ez miért az és, hogy miért baj.

2012. nov. 8. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha pedig sikersztorikat akarsz hallani akkor van jópár CD és könyv a webshopban amik erről szólnak meg az interneten is.
2012. nov. 8. 11:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Inkább szerettem volna sikeres történeteket hallani , olyan emberektől akik nem a cd-n beszélnek , és nem a könybekben mesélnek....

Hitelesebb lett volna...de köszi

2012. nov. 10. 12:10
 7/8 A kérdező kommentje:
A módszer persze gondolom, mindehol ugyanaz,ami a cd-n is van... listaírás, ajánlás kérés, bemutatók... Lehet akkor nem pontosan fogalmazta meg a kérdésem, de igazából pozitiv sikerek érdekeltem volna
2012. nov. 10. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy hitelesebb csak hiteles és nem hiteles van.

Ide akárki leírhatja, hogy én akkora nagy sikert értem el, hogy az csak na. Tudod ellenőrizni? Nem. Na látod. Vagyis bárki bármit tud hantázni a neten.

Viszont aki már erről tart előadást az tényleg elérte azt a sikert. És az ellenőrizhető is.

MINDENBEN a szponzorod és a felsővonalad az első!! Ezt jól jegyezd meg.

Senki másnak nem érdeke, hogy te sikeres legyél.

2012. nov. 10. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!