Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire éri meg anyagilag a...

Gabica44 kérdése:

Mennyire éri meg anyagilag a Forever- be lépni?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm benne van,voltam pár termékbemutatón. elismerem a termékek hatóanyagát, de én nem igazán tudom a hálózatépítést kialakítani, otthon tartott bemutatókat meg főleg nem. Ismerőseim anyagi oldaláról nem nyilatkoznak.Csak annyit: " ha nem érné meg, nem csinálnám". Hozzáteszem mind mellékállásban csinálja. ezért is kételkedem benne.Persze ez a hozzá állástól is függ. De viszont úgy látom, tudom , az embereknek nincs ezen termékre pénzük, mivel nem olcsó. Akik ebben sikereket értek el, azok válaszát várom. Köszönöm!
2013. ápr. 25. 16:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

ma 13:32

Ha te mondod, akkor biztos így is van. :D :D :D

2013. máj. 3. 14:12
 12/32 anonim ***** válasza:

# 12

Remek cáfolat ;)

2013. máj. 3. 14:24
 13/32 anonim ***** válasza:

ma 14:24

Mit kell cáfolni? Inkább neked kéne alátámasztani, azt a sok hülyeséget amit idehánytál.

Elég bizonyíték a havi forgalom és az, hogy tele van a net meg az utca, azokkal akik keresik a termékeket.

2013. máj. 3. 15:03
 14/32 anonim ***** válasza:

ma 15:03

Hagyd Ő úgyis jobban tudja, hogy sz@r termékeket árulnak drágán. Én már csak jókat röhögök az ilyeneken. Ő még sosem próbált ki semmit, de mégis tudja, hogy sz@r. Nevetségesek az ilyen emberek.

2013. máj. 3. 15:11
 15/32 anonim ***** válasza:

# 13

Most tele van a net meg az utca vagy annyira nehéz beszerezni azt a fogkrémet, hogy hetekig kellett utánajárni, mire rátaláltak a drága mamára?

# 14

Miből gondolod, hogy nem ismerem az FLP termékeit? (azt az ultimate kifogást, hogy akkor nem írnám, hogy szar nem fogadom el)

2013. máj. 3. 15:25
 16/32 anonim ***** válasza:
Tényleg nem tud szöveget értelmezni. :D Ez tényleg ilyen nehéz? :D
2013. máj. 3. 15:46
 17/32 anonim ***** válasza:

LOL, tényleg komoly szövegértési gondjai lehetnek. :) Amúgy meg megszoktam, hogy mindig az ő állításuk az igaz, szerintük, de alátámasztani semmivel sem szokták. :) :)

Van pár ilyen szerencsétlen.

2013. máj. 3. 16:02
 18/32 anonim ***** válasza:

Cáfolat kell? Tessék matekozzál.

[link]

Hatóanyag 357*60=21420mg Ár kisker: 10.486Ft

Ár-érték arány: 2.04

[link]

H.a.:37.5*20=750mg Ár: 816Ft

Ár-érték: 0.919

Az első az FLP-s ÁR-ÉRTÉK ARÁNYA több, mint a DUPLÁJA a másiknak.

[link]

[link]

Tabletták: Az elsőből 2 db megfelel a másiknál 1-nek.

Vagyis FLP-sből 30 adag = 1771 Ft a másikból 1788 Ft

Akkor miről is beszélünk?

És még sorolhatnánk a konkurens termékeket. Komolyan agyhúgykövet lehetne kapni ettől a sok "okostól".

2013. máj. 3. 23:30
 19/32 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a pozitív válaszokat, akik negatív véleménnyel vannak kipróbálták a terméket, " biznisz" oldalát is? Na meg ez nem olyan munka hogy ledolgozol 10-02 órát és ...-án "megkapod" a fizud! Kitartás, szorgalom, társadalmi réteg, ember függő. eddig ezeket a tapasztalatokat vontam le. de azért kategorizáltam a válaszolókat... !
2013. máj. 4. 07:59
 20/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, amint láthatod a termékek egyáltalán nem drágábbak, mint a konkurencia, csak nagyobb koncentrációban tartalmazzák a hatóanyagokat és általában nagyobb kiszerelésben árulják őket.

Azok sem olcsóbbak sőt mégis megveszik az emberek.

A munkában az a nehéz, hogy az emberek kb 75-80%-a egyből nemet mond, a többi 20-25%-ból is lesz olyan aki csak egyszer-kétszer vásárol és lesz olyan aki törzsvásárló és munkatárs is lesz.

A puszta tények és tapasztalatok azt mutatják, hogy 200 emberből, akiknek megmutattad az üzletet lesz olyan 4-5 esetleg ha szerencséd van, akkor 6-7 aki komolyan is fog dolgozni, mondjuk úgy SuperVisor szinten és lesz sok 2 pontosod meg egy viszonylag stabil vásárlói csoportod. A komoly törzsvásárlói csoport kialakításához ennél azért több kell. Ebben a munkában a legnagyobb ellenséged az idő, mert mindezek felépítéséhez idő kell és persze sok-sok-sok munka. Amiből az elején lehet, hogy csak nagyon kevés pénzt fogsz látni.

Ezeket kérdezd meg a szponzorodtól is, ha komolyan csinálja, akkor ő megerősíti az itt leírtakat. Ha pedig eljutsz idáig, akkor te magad is megtapasztalhatod.

Sok sikert!

2013. máj. 4. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!