Munkahelyi kérdés? Megpróbáljam?
Próbáld meg!
Átérzem a helyzeted, nekem már volt néhány munkahelyem, de most nincs, és nagyon félek tőle. Nincs önbizalmam, igazából az önéletrajzom is alig merem elküldeni valahova. De mindig arra gondolok, hogy nálam sokkal gyengébb képességű emberek is tudnak értékes munkát végezni, miért pont az én munkám ne lenne értékes? :)
Emlékszem, amikor életem első állásinterjújára mentem: ott álltam a bejárat előtt vagy 2 percig, mire be mertem csengetni. Aztán arra gondoltam, hogy milyen pokoli érzés otthon, céltalanul tengődni, és ez erőt adott.
A te esetedben ha jól értelmezem, ez egy szervezett álláslehetőség, tehát csak a munkát kell eltanulnod, nem kell 3 körön átmenni, mire behívnak a végső beszélgetésre.
Ki tartott eddig el téged és a gyerekedet? Gondolom, a szüleid. Szerintem ideje lenne nem élősködni rajtuk tovább, hanem megállni a helyed az életben.
Nem is értem, ha anya vagy, hogy is gondolhatsz arra, hogy csak otthon maradsz? A gyerekedről gondoskodnod kéne...
12:14
Ne ítélkezz, hogy Te se ítéltess.
A megnyilvánulásodat értem, de megérteni nem tudom. Nem vagy a helyébe, nem tudod hogy miért került ebbe a szituációba...
Bölcsebb lettél volna, ha csendben maradtál volna!
12:14-es köszi a megnyilvánulásodat.Egyébként nem sok közöd van hozzá hogy ki tart el.Amúgy sem ez volt a kérdés,te meg már eltértél a tárgytól.De gondoltam hogy lesznek ilyen bunkók mint te.
A többieknek köszönöm szépen a választ.Meg fogom csinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!