Mas is erzi magat ugy mint en? Fel hogy nem alksalmas semmilyen munkara?
először is, önképezd magadat a munkáddal kapcsolatban, hogy egyre jobb legyél benne. nem tudom, hogy milyen munkád van, de biztos, hogy lehet elméletben is tanulni róla, illetve ha olyan, akkor gyakorolni.
a másik pedig a hozzáállás. ismerek néhány amerikait, és nekik a titkuk az, hogy ők elhiszik magukról, hogy mindenre képesek. ezt úgy képzeld el, hogy akármilyen béna, akkor is az van benne, hogy ő a legjobb arra a munkára amit csinál, hiszen felvették oda, és bármit is csinál az fontos, és így mindenkinél jobb.
próbáld ki, és te is rájössz majd, hogy átver a látvány... vagyis nem... ez más... szóval rájössz, hogy az önkontról nagyon sokat számít. lényeg, hogy higyj magadban, és erőltess magadra tenni akarást, meg értelmet. így nem hogy megtartod a munkádat, de kiemelkedő leszel benne.
Pont ezt akartam írni, amit az előző válaszoló is írt. Én is használom ezt a technikát és tényleg működik :)
Filmek is vannak a témában, Titok, Mi a csudát tudunk a világról? Ha megérted ezek lényegét és elkezded alkalmazni, minden sikerülni fog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!