Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mas is erzi magat ugy mint...

Mas is erzi magat ugy mint en? Fel hogy nem alksalmas semmilyen munkara?

Figyelt kérdés
komolyan, neha olyan logikatlan hulyesegeket csinalok.... es azt erzem nem tudok gondolkodni jozan paraszti esszel, sik idiota vagyok. ki fognak rugni a munkahelyemrol, es felek hogy ha itt nem, akkor mashol se fogok megfelelni. :( bosszant hogy nem tudok elni a szerencsemmel. hogy a munkanelkuliseg ellenere el tudtam helyezkedni, talaltam munkat de nem tudom megtartani :( Aggodok hogy hogyan tovabb
2013. ápr. 23. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:
De mi a gond? Mit nem tudsz megoldani vagy miben hibázol?
2013. ápr. 23. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:

először is, önképezd magadat a munkáddal kapcsolatban, hogy egyre jobb legyél benne. nem tudom, hogy milyen munkád van, de biztos, hogy lehet elméletben is tanulni róla, illetve ha olyan, akkor gyakorolni.

a másik pedig a hozzáállás. ismerek néhány amerikait, és nekik a titkuk az, hogy ők elhiszik magukról, hogy mindenre képesek. ezt úgy képzeld el, hogy akármilyen béna, akkor is az van benne, hogy ő a legjobb arra a munkára amit csinál, hiszen felvették oda, és bármit is csinál az fontos, és így mindenkinél jobb.

próbáld ki, és te is rájössz majd, hogy átver a látvány... vagyis nem... ez más... szóval rájössz, hogy az önkontról nagyon sokat számít. lényeg, hogy higyj magadban, és erőltess magadra tenni akarást, meg értelmet. így nem hogy megtartod a munkádat, de kiemelkedő leszel benne.

2013. ápr. 23. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Pont ezt akartam írni, amit az előző válaszoló is írt. Én is használom ezt a technikát és tényleg működik :)

Filmek is vannak a témában, Titok, Mi a csudát tudunk a világról? Ha megérted ezek lényegét és elkezded alkalmazni, minden sikerülni fog ;)

2013. ápr. 23. 12:53
 4/6 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! tudjatok az a legnehezebb, hogy azt hittem mindent jol csinalok, aztan csak akkor soroltak mennyi mindent hibaztam, amikor mar ott tartanak hogy ki is rugnak. en meg gondoltam sinen vagyok, erre egyik nap kozlik hogy nincs tobb idom, igy is tul sok lehetoseget kaptam. valoban nem bizok magamban elegge, de most meg mar annyira sem. most hogy tudom, az is rossz a munkammal amirol eddig azt hittem jo.... olyan kinos igy bemenni, mar barmit csinalok azt erzem hogy rossz.
2013. ápr. 23. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudom hogy sovány vigasz de amíg kezdő vagy valamiben kizárt hogy ne hibázz. Persze ezt egy munkahely nem fogja úgy tolerálni ahogy szeretnéd mert hát neki csak érdeke, hogy minden simán menjen de te meg ne légy olyan szigorú magadhoz. Kezdetben hibázni "természetes". Másrészről próbálj higgattabban hozzáálni dolgohoz és akkor talán nem bakizol. Én is új vagyok most a saját helyemen és nekem is voltak szép megmozdulásaim, de ha valami olyat csinálok amitől félek mert nekem még nehéz megpróbálom kizárni a külvilágot. Nem azon kattog az agyam hogy mi lesz a vége. Most dolgozok, szépen higgattan, ahogy megmutatták, és minden oké lesz. Kicsit bízz magadban is mert ha nem teszed mástól hogy várod el?
2013. ápr. 23. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen. Én is izgulós vagyok és félek hogy hibázom. De bízom benne hogy hamar megtanulom amit kell és utána jó lesz. De ha már te is meginogsz magadban akkor baj van.
2013. ápr. 24. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!