Veszítesz azon, hogy nem látják a kapcsolati hálódat? Hogy nem tudják visszakeresni a munkáltatók, hogy melyik politikai párttal szimpatizálsz egy Like alapján, hogy mik a hobbijaid, illetve hogyha a szabadidőben készült részeg bulifotókat nem találják meg rólad? A válasz adja magát.
2013. jan. 29. 21:23
2/12 A kérdező kommentje:
Aha. És mi a helyzet akkor azzal az állásinterjúmmal, ahol kerek perec megmondták: nagyon szép az életrajzom, mivel azonban a facebook-on nem vagyok fenn így nem tudják ellenőrizni az életrajzban levő dolgokat könnyen és gyorsan pl. diplomák (rendesen utánajárni meg nincs idejük) így buktam az interjút.
2013. jan. 29. 21:27
3/12 anonim válasza:
Személyes tapasztalat. Nem tudok veled mit kezdeni, ahogy te sem velem, ha pont az ellenkezőjéről van infónk.
Ahová jelentkeztél, pedig azt mondták, hogy a Facebookon ellenőrizték volna le a diplomáidat? Tehát a cég gondolkodása szerint, ha ki van írva a facebookodra valami, az csak igaz lehet.
2013. jan. 29. 21:36
4/12 anonim válasza:
Ne sajnáld, ez nem lehet komoly munkahely. A diplomád ellenőrzése pl. csak annyi, hogy bemutatod nekik.
Különben sem hiszem, hogy az eddigi munkahelyeit, iskolai bizonyítványait,stb. bárki is felteszi egy közösségi oldalra.
2013. jan. 29. 21:37
5/12 anonim válasza:
Szerintem egyetlen komoly munkahely sem követeli meg, hogy fent legyél a hálón (hacsak nem magának Zuckerbergnek dolgozol :). Ne aggódj emiatt, az az interjúztató valószínűleg facebook függő. :)
2013. jan. 29. 21:47
6/12 anonim válasza:
Adtál volna nekik valami frappáns választ. Pl.: Önökkel ellentétben én legalább nem fészbukolok munkaidőben. Viszlát.
2013. jan. 29. 21:54
7/12 anonim válasza:
Én sem vagyok fenn, csak komoly állásokat pályáztam meg, ahol szakértelem alapján döntenek, nem FB alapján.
2013. jan. 30. 06:19
8/12 A kérdező kommentje:
azért azt megosztanám a tisztelt hozzászólókkal hogy a minap a klub rádióban volt egy beszélgetés az egyik legnagyobb hazai fejvadászcég munkatársával, és azt mondta a PR-esek manapság egy jelöltnek első körben a faszbúkon néznek utána. ha ott nincs semmi esetleg iwiw és még egy két social portal, de ha sehol sincs semmi nem ragozzák tovább a dolgot: a jelölt el is bukott az első (nem első, nulladik) fordulóban. már megy is a levesbe az életrajza. tanulságos beszélgetés volt.
2013. jan. 30. 09:04
9/12 anonim válasza:
Nek iwiw en ki van irva hogy eszperqntoul tudok...eddig.meg egy allas interjun sem kerdeztek meg hogy hogya fenébe nincs ez feltuntetve az oneletrajzom.
Ráadasul a titulusom sokáig Prof. Princess volt....ha fészbukon akar meggyozodni a diplomad valosságát illetoen akkor az tré
2013. jan. 30. 15:42
10/12 anonim válasza:
Polpárt... a bulifotókon max röhögnek, az érdekli őket mennyire vagy jól szolgalelkű - ha nem valamelyik neolib alakulatot lájkolod azonnal minusz pont, akkor is ha szociális jogokért harcoló civil szervezeteket pl Simó Endre egyletét, szakszervezeteket, vagy a devizahiteleseket, netán jobboldali médiát ami ellenzi a népkizsákmányoló vadkapitalizmust pl mno.hu... Diktatúra ez!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!