Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Eladónak jelentkeznétek az...

Eladónak jelentkeznétek az Asia Centerbe?

Figyelt kérdés
Nincs eladói képesítésem, 30-as nő vagyok, vajon kinevetnek, ha jelentkezek? Van esetleg valakinek tapasztalata, tud mesélni az ottani munkáról?
2013. ápr. 22. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Az Asia centerben több bolt is van. Most mire gondoltál?
2013. ápr. 22. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy eladói munkához szerintem nem kell képesítés.
2013. ápr. 22. 21:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Több helyen is láttam kiírva, hogy eladót keresnek. Ezek ált. ruhaüzletek. Vajon milyen időbeosztásban kell ott dolgozni, meg ilyenek érdekelnének, de lehet,hogy ez minden boltban más és más.
2013. ápr. 22. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs. de fölöslege húznod az időt ilyen bizonytalankodással. jelentkezz mindenhova, ahol a legkisebb esélyt is látod.
2013. ápr. 22. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jelentkezz mindenhova, ahol ki van írva, hogy eladót keresnek. Aztán ha esetleg behívnak interjúztatni, és nem tetszik az ajánlat, akkor nem fogadod el, ennyi. Vagy ha dolgozni kezdesz, a próbaidő alatt is bármikor felmondhatsz. Igazából bontonként eltérhetnek a dolgok, szóval erre így szerintem nem lehet konkrét választ adni. A jelentkezéssel semmit sem veszítesz.
2013. ápr. 23. 08:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztatást, és a privát levelet is a kedves válaszolónak!
2013. ápr. 23. 08:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is 30-as nő vagyok, nekem is jó lenne egy eladói állás, de tőlem mindenütt kérték a végzettséget. Ami nincs. Azért be szoktam adni, pedig tudom, h kinevetnek, mert diplomával ilyen helyekre jelentkezem.
2013. ápr. 23. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!