Állásinterjúra csizmában vagy saruban menjek, ha üzleties megjelenés az elvárás?
Mikor mész interjúra?
Van 2 alkalmi cipőm, amiket egyáltalán nem hordok. A hétvégére elutazunk, de hétfőn esetleg össze tudnánk futni, ha még nem késő. Mekkora a lábad?
Huh hat ezek kozul egyik se...
Hanyas labad van kerdezo, ird mar ki kerlek!
Valamint vateran, teszveszen lehet rabolni olcso cipoket.
Vagy HADA!!
(en mar nem szorulok ra, de basszus multkor vettem egy Tamaris borcsizmat ott, vadi uj volt, 2500 Ft, a bolti ar 10% vagy meg annyi se amugy, mert min. 25000-ert aruljak a markaboltokban ezeket a borcsizmakat)
Ha 36-os a lábad én is tudok felajánlani kölcsöncipőt.
A lényeg: zárt cipő, akkor is, ha lerohad a lábad benne. Ha már munkába álltál, akkor körbenézel és lehet lazábban öltözni, de interjúra kötelezően zárt cipőben kell menni, akárhány fok van.
Ja, és harisnya!
Én két állásinterjún voltam az utóbbi években, mindkettő augusztusban volt, gatyarohasztó melegben. Bokacsizma, szövetnadrág, rövidujjú blúz. Mindkét helyre felvettek.
Szoknyát is lehet, ha térdig ér, de harisnya legyen rajtad, akármilyen meleg van! Ez akkor is érvényes, ha az interjúztató hölgy esetleg rövidnadrágban lesz és spagettipántos topban. Neki már lehet, neked még nem. Ha már felvettek, akkor nyugodtan meg lehet kérdezni a dress code-ot és aszerint öltözni.
A jelenlegi helyemre a fenti öltözékben mentem interjúra, majd jött a tél. Nemrég kérdeztem rá a főnökömnél, hogy nyárra mi a dress code - annyit mondott, hogy ne bikiniben járjunk be, amúgy mindegy.
Köszönöm a kommenteket, annyira kedvesek vagytok! :)
38-39-es a lábam, méretezéstől függően. 16-os nagyon köszönöm a felajánlást, de sajna 36-os tuti nem jön rám.
De nagyon jólesik, hogy ilyen rendesek vagytok, nem is számítottam erre! Igyekszem megoldani valahogy, de ezek után nagyon remélem, hogy felvesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!