Álláshirdetésekben mit jelent a kulturált megjelenés?
Figyelt kérdés
Sok álláshirdetésben találkozom ezzel az elvárással, de pontosan mire kell gondoljak? Ne legyek fogatlan, büdös és toprongyos? :))2013. febr. 21. 21:49
1/8 anonim válasza:
Ápolt megjelenés, de ez alap dolog.
2/8 anonim válasza:
meg általában a teletetovált, punk, zöld haj se nyerő. hacsak nem olyan helyre jelentkezel.
3/8 anonim válasza:
Egyébként milyen pozícióban keresel munkát? Első voltam.
4/8 anonim válasza:
Továbbá a dzsuvás munkásnadrág kopott acélbetétes bakanccsal sem nyerő.
5/8 anonim válasza:
Farmerben se menj.
Persze attól függ, hogy milyen munkáról van szó.
Ideális esetben férfiaknál:
szövetnadrág, sötét zokni, alkalmi félcipő, ing, nyakkendő, zakó.
Persze, ha fizikai munkáról van szó, akkor elég egy normális nadrág egy normális pulloverrel, amit mondjuk ünnepnapon is felvennél.
nőknél:
szoknya vagy nadrág (nem farmer), alkalmi blúz vagy felső.
6/8 A kérdező kommentje:
Már ott tartok, hogy teljesen mindegy milyen munkára jelentkezek kedves 2. :) Csak valami legyen... Jelenleg irodai és recepciós állásokra küldözgetem az önéletrajzom, de küldtem már multikhoz, ruhaboltokba... Nem sok sikerrel. Van egy semmit nem érő diplomám, egy semmit nem érő nyelvvizsgám. Jobb lett volna, ha valami szakmát tanulok. Lány vagyok egyébként.
2013. febr. 21. 23:44
7/8 anonim válasza:
Az a legrosszabb, hogy be se hívják az embert sehová! :( Én is ebben a cipőben vagyok.
8/8 anonim válasza:
Az én tapasztalatom szerint ahol ilyen "kérést" fogalmaznak meg az álláshirdetésben az kizárólag nem bejelentett, ügynöki munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!