Állásinterjúra csizmában vagy saruban menjek, ha üzleties megjelenés az elvárás?
Hát egyikkel sem leszel nyerő az biztos! :(
Milyen a csizmád?
Milyen a csizma és a saru?
keresel valami hasonlót és belinkeled?
Milyen állásra jelentkezel,ruhát milyet akarsz felvenni?
A csizma pont ez: [link]
A saru ilyesmi, csak barna: [link]
Igazából a saru is kezd szétesni, szóval talán a csizma normálisabb, de 25 fokban azért elég gáz. Múlt héten még csizmában interjúztam, ott ráfoghattam arra, hogy "jééé, milyen meleg lett pár nap alatt", de most már azért ez nem működik.
Legjobb lenne kölcsönkérni, de itt senkitől nem tudok. Momentán pénzem sincs, 125 Ft-om van és ennyi, ebből még turkálóba se tudok menni.
Vegyem fel akkor most is a csizmát?
Ja, és pénzügyesnek jelentkeztem, a ruhám egy fekete szoknya és halványkék vagy fehér blúz lesz.
De ahogy utánaolvastam, valószínűleg ez ügynökösdi lesz :( Eddig egy munkahelyemen se problémáztak azon, hogy milyen ruhában vagyok, amikor hozzák a számlákat :( De nem merem emiatt lemondani, mert mi van, ha mégse?
Fővárosban vagy vidéken laksz?
Sok helyre jelentkezel egyébként?
Fővárosban lakom és igen, elég sok helyre pályázom.
Annyi, hogy kb. két héttel ezelőttig csak megbízható állásportálokon meghirdetett állásokra jelentkeztem, meg fejvadásznál, de most már apróhirdetési oldalakon is. Ami nagyon sokat dobott az elküldött önéletrajzok számán, de normális interjút még nem sikerült összehoznom, szóval lehet hogy csak időpocsékolás.
A családom vidéken él, messze innen. Budapesten egy barátnőm van, de egyrészt nagyon messze lakik (több mint 10 km, és gyalog járok, mert bérletem sincs persze), másrészt 4 számmal kisebb a lába, mint az enyém.
Tudom, hogy iszonyatosan ciki, de egész egyszerűen nincs kitől kérnem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!