Egyedülállóként mennyi az az összeg, ami alatt nem vállalnátok munkát?
Pontozási útmutató:
- Ha a válaszoló átlag feletti összeget ír, lepontozni!
- Ha a válaszoló átlag alatti összeget ír, felpontozni!
- Ha a válaszoló kényelmetlen helyzetbe hoz, lepontozni!
Jól van, ügyesen csináljátok!
# 11
+1
Nagyon szánalmas ez a közösség. Itt a kérdésre MINDENKI válaszolt a saját véleménye szerint, mégis csak az van felpontozva, aki azt írta, hogy bármennyiért dógozzááááá!
Én a szülőkkel élek még, így szerencsére nem kell elvállalnom rabszolga, be nem jelentett és hasonló munkákat.
Itt a környékünkön (közép, v. nyugat Dunántúl) azért van munka, nem kell annyira megerőltetned magad, hogy ne minimálbért hanem mondjuk egy 100-120-at keress. Persze ha Borsodban élnék akkor lehet kapva kapnék egy 60 ezres állásért is! Szerencsére ez a veszély nem fenyeget!
Jelenleg 120-at kapok kézbe és 1 év külföldi munka után megmondom őszintén, tényleg csak zsebpénznek tűnik.
Jöttek hozzánk németből az anyacégtől, kérdezték mennyit kap a legutolsó segédmunkás nálunk. Mondom olyan 250 Euro körül.
Válasz: Hetente?
5 ős vagyok:
33 éves férfi és vállalkozó vagyok szóval, hogy ha ez most megszűnne akkor is meglennék egy darabig. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!