Egyedülállóként mennyi az az összeg, ami alatt nem vállalnátok munkát?
Figyelt kérdés
Ha szülőkkel vagytok, vagy ha külön éltek.2013. ápr. 16. 21:27
2/20 anonim válasza:
Ha a napi betevőről van szó, bármilyen rosszul fizető állást elvállalok, de folyamatosan néznék másik után.
3/20 anonim válasza:
ha nincs lehetőségem válogatni a munkák között, akkor ahogy az első írta: -1 Ft alatt nem mennék dolgozni :D
minden munka egy tapasztalat, közben is lehet keresni
4/20 anonim válasza:
Ideiglenesen bármit elvállalok, ami legalább minimálbér, de folyamatosan néznék én is újabb után. Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben...
Minimálbér alattit akkor lennék hajlandó, ha tényleg az éhhalál fenyegetne, annyira sürgősen kellene munka...
5/20 anonim válasza:
Mivel nem kívánnám feladni az életvitelemet így havi 450-500e ft alatt biztosan, nem mennék sehova akkor inkább nem csinálok semmit, egy pár évig úgy is ellenék még ... De szerencsére nem fenyeget a veszély, hogy munkát keljen keresni.
6/20 anonim válasza:
Ha egyedül élnék, 130 nettó alatt nem tudnék megélni, mivel nincs lakásom,így az albérletet meg rezsit kell fizetni. Ja, és mivel nincs szülőm, aki támogatni tudna.
7/20 anonim válasza:
Nem válogatnék elmennék kevés pénzért is (akármennyi pénz pénz és jobb mint otthon ülni) Közben keresnék jobb lehetőséget.
8/20 anonim válasza:
Külföldön élek, így azt mondom, hogy 1200 € vagy 1200 £ alatt nem vállalom el. Magyarországon pedig mostanában biztosan nem dolgozok, mert otthon nem fizetés van, hanem zsebpénz. Azonban itt jegyezném meg, hogy válogatni csak az tud, aki ért is valamihez.
9/20 anonim válasza:
Én nem tudom mit kell lepontozni itt az emberek. Van két szülőm akik tudom hogy befogadnának, még csak nem is kérnének pénzt semmibe. De akkor sem ülnék otthon, mikor tudom hogy egy forintot nem fizetek, és az idős szüleim tartanak. Ők vennének meg nekem is valamit, mintha ovis lennék? Bizony elmennék akár 70-80 ezerért is. Vagy ha más nincs 4 órában kevesebbért. Mert abból hogy a férjem fizetné a gyerek dolgait, attól még biztos nem vetne fel a pénz. Szerencsére most nem ennyit keresek, de ha elveszteném az állásom, lehet még férjezettként is vállalnék ennyiért munkát ha nincs más (pedig a férjem nem annyit keres mint a szüleim együtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!