Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 5 perces állásinterjú?

5 perces állásinterjú?

Figyelt kérdés
Ma voltam állásinterjún.Bemutatkozással az egész 5-10 perc volt.Feltett a nő pár kérdést majd felállt és kikísért..Azt mondta majd értesítenek.Szerintetek?
2013. ápr. 4. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már ilyenem, de ott kérdéseket se kaptam. Az állást viszont megkaptam, de egyértelműen pofára ment a dolog. Mondjuk tény, hogy nem erőltettem, a lényeg hogy felvettek.
2013. ápr. 4. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Ebből bmi lehet. Lehet, h szimpi voltál neki,meggyőzted, ezért dobott ki 5 perc alatt. De pont az ellenkezője is lehet, hogy alig várta, h szabaduljon tőled. Ezt neked kell érezned milyen volt a hangulat.
2013. ápr. 4. 16:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves volt.Nem volt feszült a hangulat.De viszont én elég feszült lettem miután kitette hipp-hopp a szűrömet..:S
2013. ápr. 4. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer velem is volt így, azt ígérte felhív. Hát ez nem történt meg, soha többet nem hallottam róla.
2013. ápr. 4. 16:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg már rég megvan az ember, csak be kell mutatni, hogy ők igenis keresnek. Én is voltam ilyenen. Az első kérdés: akkor maga még ilyen munkát soha nem is csinált?

Hát, az önéletrajzom alapján láthatta, hogy mit dolgoztam korábban, vagy el sem olvasta?

A feltett kérdések alapján is nagyjából lehet látni, hogy fel akar-e venni, vagy csak be akar égetni.

2013. ápr. 4. 17:31
 6/8 anonim válasza:
83%
Ha a céghez keresek embert, mivel elég specifikus, 5 perc alatt kiszűröm, ki az, akivel érdemes foglalkozni. Ellenben nem ígérem, hogy felhívom, ha nem felelt meg.
2013. ápr. 4. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Ennyi idő alatt nem lehet valakiről eldönteni, hogy alkalmas-e egy állásra, ha komoly munkakörről van szó. Nem tudom, milyen állásra pályáztál, de egy normális interjú minimum 1 óráig tart.

Kivéve, ha operátornak, betanított munkásnak jelentkezel, azokat én is 5 perc alatt le szoktam zavarni.

2013. ápr. 5. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát igen velem is előfordult már, hogy utaztam több órát is egy-egy interjúra, megvárakoztattak, majd pár perc elteltével közölték majd értesítenek.

Néhány állásinterjús élményem:

-4 órát kocsikáztam! A hölgy a nevemet és a fizetési igényemet kérdezte csak meg. Közölte 1 héten belül értesít

-Komplett gyár körbejárás elbeszélgetés, ebéd, interjú folytatása 10-től este 6-ig.

A fekete leves ezek után jött! Szakmailag megfelelek, szimpatikus vagyok, viszont a főnök a fiát szeretné felvenni, de ő nem nagyon szeretne itt dolgozni...

-Felvételiztető behívott, siessek mert csak ma érnek rá. Mikor odaértem közölte csak felmérték milyen gyorsan tudok beérni!

-Angol nyelvvizsgám van! Állásinterjún meg egy német céghez kerestek embereket, a fejvadász eszem a kis drágát erről elfelejtett informálni, mint kiderült nem vette a fáradtságot, hogy végigolvassa az önéletrajzomat...

-Megbeszélt időpontban érkeztem, de elfelejtettek informálni aznap szünnaposok éppen. Következő alkalommal, mikor végre sikerült "jó időpontot" egyeztetnünk közölte a fejvadász hölgyemény már egy hete betöltötték az állást!

Persze leinterjúztatott hogy egy későbbi álláslehetőség előtt ne keljen

Az álláskeresők igaz sok szabadidővel rendelkeznek, ennek ellenére 160km-t utazni még nekik is pénzbe kerül

Nem tudom hogy válogatnak össze ennyi sületlen, értelmi fogyatékost...

Kikből lesz fejvadász?

2013. ápr. 7. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!