5 perces állásinterjú?
Szerintem meg már rég megvan az ember, csak be kell mutatni, hogy ők igenis keresnek. Én is voltam ilyenen. Az első kérdés: akkor maga még ilyen munkát soha nem is csinált?
Hát, az önéletrajzom alapján láthatta, hogy mit dolgoztam korábban, vagy el sem olvasta?
A feltett kérdések alapján is nagyjából lehet látni, hogy fel akar-e venni, vagy csak be akar égetni.
Ennyi idő alatt nem lehet valakiről eldönteni, hogy alkalmas-e egy állásra, ha komoly munkakörről van szó. Nem tudom, milyen állásra pályáztál, de egy normális interjú minimum 1 óráig tart.
Kivéve, ha operátornak, betanított munkásnak jelentkezel, azokat én is 5 perc alatt le szoktam zavarni.
Hát igen velem is előfordult már, hogy utaztam több órát is egy-egy interjúra, megvárakoztattak, majd pár perc elteltével közölték majd értesítenek.
Néhány állásinterjús élményem:
-4 órát kocsikáztam! A hölgy a nevemet és a fizetési igényemet kérdezte csak meg. Közölte 1 héten belül értesít
-Komplett gyár körbejárás elbeszélgetés, ebéd, interjú folytatása 10-től este 6-ig.
A fekete leves ezek után jött! Szakmailag megfelelek, szimpatikus vagyok, viszont a főnök a fiát szeretné felvenni, de ő nem nagyon szeretne itt dolgozni...
-Felvételiztető behívott, siessek mert csak ma érnek rá. Mikor odaértem közölte csak felmérték milyen gyorsan tudok beérni!
-Angol nyelvvizsgám van! Állásinterjún meg egy német céghez kerestek embereket, a fejvadász eszem a kis drágát erről elfelejtett informálni, mint kiderült nem vette a fáradtságot, hogy végigolvassa az önéletrajzomat...
-Megbeszélt időpontban érkeztem, de elfelejtettek informálni aznap szünnaposok éppen. Következő alkalommal, mikor végre sikerült "jó időpontot" egyeztetnünk közölte a fejvadász hölgyemény már egy hete betöltötték az állást!
Persze leinterjúztatott hogy egy későbbi álláslehetőség előtt ne keljen
Az álláskeresők igaz sok szabadidővel rendelkeznek, ennek ellenére 160km-t utazni még nekik is pénzbe kerül
Nem tudom hogy válogatnak össze ennyi sületlen, értelmi fogyatékost...
Kikből lesz fejvadász?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!