Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerinted az orvosoknak...

Szerinted az orvosoknak mennyi lenne az idealis bere?

Figyelt kérdés
Mennyit "adnal" nekik havonta ?

2013. márc. 25. 14:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
49%

Miért mi a véleményed?

Én mindig is dolgoztam suli mellett világéletemben,nem engedtem,hogy a szüleim pumpoljanak,tehát ezt buktad.

2013. márc. 27. 11:10
 22/26 anonim ***** válasza:
12%
Egy orvosnak legyen alacsony a fizetése a többi fizetéshez képest, mivel csak így lehet az biztosítani, hogy aki orvosnak megy az tényleg a betegekért mennyen orvosnak ne csak a pénz miatt. Szóval én is reálisnak tartom a 120-150 ezer forintot.
2013. márc. 27. 15:43
 23/26 LACI115 ***** válasza:

21-HEZ. Nem veszed észre hogy te itt egy kakukk tojás vagy? Senki nem osztja a véleményeidet. NEM IS HOZZÁD SZÓLT A KÉRDÉS!

Gondolom senki nem állt géppuskával a hátad mögött,

hogy mérnöknek tanulj.

Aki 85-90e netto-t keres az nem vágyhat jobbra csak TE!

2013. márc. 28. 10:13
 24/26 LACI115 ***** válasza:
Kedves mérnökúr! Milenne akkorha mindenki mérnöl lenne mint te, akkor tescoba csak mérnökök dolgoznának 1.5 milláért? Azt nem tanítják a super egyetemeken, hogy munkák egymásra épülnek, mint a táplálkozási piramis! Ha nem lenne kőmüves, vagy villanyszerelő, vagy elektroműszerész akkor a hozzád hasonló okosak csak rajzolgatnának összevissza!! Nem is lenne baj ez a sok ilyen okos elhúzna külfüldre!
2013. márc. 28. 11:49
 25/26 anonim ***** válasza:
72%

Kedves utolsó!

Nem értem a támadásod,én csak válaszoltam,mert ,,buta ember elsőre alkot véleményt".

Sose mondtam,hogy nem kell szakmunkás,sőt nagyon is becsülöm őket meg tisztelem is.

Mellényúltál nagyon.

Éppen ezért írtam,hogy egy orvosnak nem méltó a 80-90ezres fizu,mert többet tanulnak mint bárki még egy IT-stől is sokkal többet,ezért is szerintem gusztustalan ennyivel kiszúrni a szemüket.

Soha nem néztem a szakmunkát egyáltalán,de felelősségben nekem sincsen negyed akkora sem mint egy orvosnak,mert ha elrontok egy gépet oké,megy a kukába,de egy orvos ha véletlenül egy picit is téved ott maradsz,mi stressz van ott.

2013. márc. 28. 12:05
 26/26 anonim válasza:
100%
Én Magyarországról nem, de Angliáról tudok nyilatkozni.Rezidens bérem nettó 2300 font volt (most gyesen vagyok).
2013. ápr. 1. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!