Szerinted az orvosoknak mennyi lenne az idealis bere?
Miért mi a véleményed?
Én mindig is dolgoztam suli mellett világéletemben,nem engedtem,hogy a szüleim pumpoljanak,tehát ezt buktad.
21-HEZ. Nem veszed észre hogy te itt egy kakukk tojás vagy? Senki nem osztja a véleményeidet. NEM IS HOZZÁD SZÓLT A KÉRDÉS!
Gondolom senki nem állt géppuskával a hátad mögött,
hogy mérnöknek tanulj.
Aki 85-90e netto-t keres az nem vágyhat jobbra csak TE!
Kedves utolsó!
Nem értem a támadásod,én csak válaszoltam,mert ,,buta ember elsőre alkot véleményt".
Sose mondtam,hogy nem kell szakmunkás,sőt nagyon is becsülöm őket meg tisztelem is.
Mellényúltál nagyon.
Éppen ezért írtam,hogy egy orvosnak nem méltó a 80-90ezres fizu,mert többet tanulnak mint bárki még egy IT-stől is sokkal többet,ezért is szerintem gusztustalan ennyivel kiszúrni a szemüket.
Soha nem néztem a szakmunkát egyáltalán,de felelősségben nekem sincsen negyed akkora sem mint egy orvosnak,mert ha elrontok egy gépet oké,megy a kukába,de egy orvos ha véletlenül egy picit is téved ott maradsz,mi stressz van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!