Szerinted az orvosoknak mennyi lenne az idealis bere?
Hol tart a világ?
Igen mert minden pénzbe kerül,szeretetből mikor veszel kenyeret pl?
Vagy mikor mész el nyaralni?Vagy mikor veszel mondjuk lakást,Porschét?
Ha pénzéhes vagyok akkor legyek az,de pénz beszél kiscica nyávog.
Nézd meg akkor miért megy el mindenki az országból műszakis meg orvos is,jah meg a nagy focista sztárok Dzsudzsák Balázs például,persze,hogy a megbecsülés meg a nagypálya,ki az a hülye aki a jólétet elutasítja?
Csak a mazohisták.Nézd meg pénz nélkül sehova nem tudsz elmenni,semmit se tudsz csinálni,be leszel kontrollálva.
Meg hát mondjuk a Dzsudzsáknak és az összes focistának az a munkája, hogy egy füves pályán kerget egy szép kerek labdát...Ő személy szerint ezt megteszi havi 83 millioért.(és ez nemzetközileg eléggé az alja)
Az a pénzéhes, b.uzi orvos meg megyógyít téged és megelégedne mondjuk havi 2,5 millioval. Van pofája...
Havi 200 sokkal reálisabb neki.És akkor örüljön,hogy egyáltalán megengedted neki, hogy hozzádérjen a kis kapitalista.
Pontosan kérdező igazad van,egy orvosnak akkor se 100-200-t kellene keresnie,mert nincsen egálban,nagy a felelőssége,sőt k_rva nagy,nagyobb mint egy cukrásznak,azért ne keverjük ide a cukrászt mert ott negyed ekkorra felelősség nincsen sőt.
Valamit elront akkor percek alatt lehet korrigálni,és nem okoz akkora kárt,de egy orvos ha valamit elk_r megdöglesz konkrétan.Vagy egy IT-s annak sincs ekkora felelőssége de mégis mert egy mozdulattal tönkre tehetek egy nagy céget akár sőt egy országot is sarkítva,pl:én orvosinformatikában dolgozok,nem kicsi a felelősség,konkrétan nem figyelünk oda félre kezelhetje a betegeket a szoftver,és ha kiszúrnák a szemem sz@ros 100-al vagy akár csak 200-al hát én se maradnék itt,mert nincsen egálban a felelősséggel.
Én orvosoknak max 150 ezret adnék, annyiból meg lehet élni. Aki orvosnak megy annak ne a pénz legyen már a legfontosabb, érje be annyival, hogy kényelmes, felelősségteljes, könnyű szakmája van, illetve azzal, hogy az emberek tisztelik. Nekem van ismerősöm aki havi 80 ezerből meg tud élni, ha neki megy, az orvosoknak is menne, nem tudom mi kell itt sírni, pénzéhes banda...
Aki pedig elmegy az országból azzal én nem csak a tandíjat fizettetném vissza, be kéne őket börtönözni ha van pofájuk elmenni az országból, miután az adófizetők pénzéből taníttatták őket.
Utolsó te akkora egy .........
Hadd ne mondjam meg a jelzőmet,havi 80-ból lehet megélsz de abból nem éled meg életedet.
Érzelem Gyurika látom van itt is.
Lehet neked semmi életcélod nincsen,tudod az álmok mind PÉNZbe kerülnek,és szereti az értelmes ember ha megbecsülik és meg is fizetik a munkáját.
IS-Is elv azt csinálod amit imádsz ÉS meg is fizetik,miért ne menne az orvos ha kint kinyalják a pics_ját fényesre céges kocsi lakás,éppen csak nagycsöcsű k_rvákat nem adnak neki,itthon meg gürcöljön nettó 80-90-ért ugyan már,ezt te se gondolod komolyan vagy irigy vagy hogy neked ennyi jutott és kész itt meg is álltál.
És ha velük visszafizettetnéd a tandíjat akkor miért nem háborogsz amikor a cigá... ööö svéd cserediák tolja a pulyát orrba szájba és dzsál a segílyért a hivátálbá mer,szegín romákok. :O
Gondolkodj már.150ezerrel törölje ki a s_ggét aki annyit akarna nekem fizetni,IT-sként is beintek ilyenkor.
Számold ki mire 80ezer most komolyan.
Ismerősöd hányszor megy el bulizni,hányszor viszi a csaját el külföldre mondjuk?Hányszor viszi el kajálni?
Sportol-e?
Most amit felsoroltam ez kerül kb havi 90-be,csak ezek,és még nem voltál moziban sem.Elég lehet a 80 ha otthon ülsz a seggeden és semmit se csinálsz de jó élet.
Ezért mondtam a 150et.
Nekem pl. sok kényelmetlenséggel jár a munkám, mivel ügyvéd vagyok, szóval azt megértem, hogy az ügyvédeknek viszonylag magas a fizetésük, már aki el tud helyezkedni. De az orvosoknak lesz mind állásuk, ami elég kényelmes, sokan teljesen unottan csinálják amit csinálnak, sokszor hibáznak és ezen akár más ember élete is múlhat. És ezek után van pofájuk elmenni, hogy az állam pénzén tanultak, elégedjenek meg 150 ezerrel... Még jó hogy nem tüntetnek komolyan (bár tudtommal nem is tüntethetnek, mert le kell tenniük a Hippokratészi esküt).
A 10.-NEK: a 11,15 és a 18-as ír 100%-os igazat.
Nem ismétlem öket!
Ha te tényleg mérnők vagy nem írom le a véleményemet
rólad!!!
(Gondolom a szüleid se szegények, hogy te több évig tudttál járni az egyetemre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!