Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy beteghordó...

Mennyit keres egy beteghordó és mettől meddig van a munka ideje a kórházkban?

Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálunk 12 óráznak, 7-7-ig tart a munkaidejük. Nappal nyilván többen vannak, éjjel leginkább a sürgősségin van rájuk szükség.

Pontos fizetést nem tudok de gondolom minimál, én is a minimálbért kapom.

Nemrég mondta egy segédnővér akinek a férje beteghordó, hogy letehetné az érettségit, mert akkor többet kapna. Szóval gondolom a közalkalmazotti érettségis minimum, azaz 70 alatt keresnek - indulóként. Plusz persze az éjszakázásért, ágymellettit talán kapnak, mert azért ők csak együtt vannak a beteggel.

2013. márc. 19. 21:07
 2/8 A kérdező kommentje:
érettségim van úgy mennyi lenne a fizetésem?
2013. márc. 19. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem 70-80-90 körül, nem tudom, mennyi pótlékot kapnak.

[link]

Szakképzett minimál bruttó 114, ebből 74 körüli amit kapsz, plusz pótlék. Nekem az éjszaka 10-12-vel dobta meg, de én ezen kívül mást nem kaptam.

2013. márc. 19. 21:52
 4/8 anonim válasza:

Pontosan ki a beteghordó? Az aki viszi pl. a tolókocsis betegeket a vizsgálatokra? Vagy röntgenre és vissza a saját osztályára?

Akit én ismerek, ők 8-4-ig dolgoznak. Van ügyelet is, az 24 óra. Amit hazavisznek, kb. 110-130 ezer Ft. (függ a gyerekek számától, stb.)

2013. márc. 20. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, ők hozzák-viszik a betegeket mindenhová. Nappal vizsgálatokra, áthelyezéskor, az új betegeket osztályra.

Éjjel ugye nincs sok dolog, ekkor a sürgősségiről kell eltolni őket röntgenbe-CT-re, majd ha felveszik akkor átvinni osztályra. Esetleg ha valami sürgős dolog van, vizsgálat, áthelyezés állapotrosszabbodás miatt, azt is ők viszik éjszaka. Meg ugye a halottakat, vagy akármit, amit rájuk bíznak, papírok, eszközök...

Nálunk néhány nappalis van, 7-3-ig vannak, ők leginkább olyanok, akik egyéb okokból nem vállalhatnak 12 órázást. A többség 7-19 19-7-ben dolgozik.

A fizetés gondolom kórháztól is függ, nálunk kb. mindent elvontak és még a maradékból is próbálnak fejni.

2013. márc. 20. 15:56
 6/8 -pandy- válasza:

Van pár "beépített" ismerősöm.

kb 90-100,de a túlóra alap,hétvége-ünnep nincs!

Az is számít van-e gyerek!

Meg ha olyan helyen vagy akkor a "köszi" is tud komoly lenni.

2013. márc. 23. 06:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Én angliában voltam egy ideig beteghordó. Sok, különböző műszak van, a fizu pedig 280 ezerre jön ki.
2013. márc. 25. 11:47
 8/8 anonim válasza:
7 forintban?ez nem volt túl acélos már akkor sem.
2023. aug. 23. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!