Mi a maximum amit egy munkanélküli megtehet?
27 éves srác vagyok, nézegettem a hirdetéseket, vittem pár életrajzot személyesen is, és közben nyelvet tanulok.
most vagyok 3x munkanélküli.Jelenleg 4.hónapja de már kezdek megőrülni..úgy érzem semmire se vagyok jó?Mit lehet még tenni? Sajnos csak egy érettségim van,meg egy büfédiplomám, közép német, és alap angol.+ kereskedelmi tapasztalat. Tényleg semmi esélyem?
Ha fiú vagy és 27, több esélyed van, mint egy 45 éves nőnek.
Pályázgass, keress ismerőst, aki segíteni tud. Fejleszd az angolodat.
Nem reklámozni akarom, nem fűződik hozzá érdekeltségem, de itt találhatsz jó tippeket:
Nem rendeltem meg a csomagját, az ingyenes hírlevélben is nagyon jókat ír.
szerintem ma 2013ban semmit nem lehet tenni. érezhetően kevesebb a munka mint 2-3 évvel ezelőtt. szerintem gyűjts össze valami munkával 2-300e ftot, és menj külföldre. egy közép németet már elég, ausztria közel van.
próbálkozhatsz még segélyek igénylésével, vagy ismerősökön keresztül.
esetleg hazudhatsz az önéletrajzodban, pl 2x annyi tapsztalatot. ha tudsz gitározni, kéregethetsz. esetleg lopás. más tényleg nincs. ma már midnen büfédiploma ami nem mérnöki. mindenhova legalább 2-3 év tapasztalat kell. 1-2-3 nyelv folyékony tudása. röhej ez az ország. esetleg próbálkozz a diplomáddal kapcsolatban protekciót építeni valahol aztán bekuncsorogn ivlaahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!