Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan, aki min.1 éve...

Van itt olyan, aki min.1 éve keres állást és még nincs neki?

Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ilyen lúzer?

2013. márc. 14. 12:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja a "ki kell" kérdésre:25-40 közötti független, programozó vagy mérnök,karrierista pasi!
2013. márc. 14. 17:48
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

30 leszek. 13 hónapja keresek munkát. Sehová nem tudok bejutni, még árufeltöltői, kisegítői munkákra sem. Ismeretségem szinte semmi. Ahol lett volna, ott meg pont nem értékelték.

Úgy érzem, nekem már az életben sose lesz normális állásom, rettegek, h mindig másra fogok szorulni.

2013. márc. 16. 14:44
 13/13 anonim válasza:
nekem is januárban múlt 1 éve hogy állást keresek, ffokú végzettséggel és 2 középfokú nyelvvizsgával, de punnyadok itthon. neten, újságokban keresgélek, de még interjura sem nagyon hivnak, ha meg eljutok odáig akkor sem jön össze mert pályakezdő vagyok....:( és már én is feltettem magamnak ezt a kérdést...lúzer vagyok?25L
2013. márc. 27. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!