Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan, aki min.1 éve...

Van itt olyan, aki min.1 éve keres állást és még nincs neki?

Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ilyen lúzer?

2013. márc. 14. 12:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a te hibád, egyszerűen alig vannak munkahelyek.

Húgom már lassan 1,5 éve próbál munkát találni, de eddig is csak 4 helyre hívták be elbeszélgetésre, de ott mondták neki hogy pályakezdő, nincs szakmája így nem sokra fog menni egy szál érettségivel. Igaz hogy most tanul valami szakmát, fizetősön, apám fizeti neki, de szerintem azzal sem fog sokra menni.

Én 2009-ben mentem el dolgozni akkor én is nagyon nehezen tudtam elhelyezkedni, de szerencsére sikerült, oda is ismerettséggel kerültem be és hogy volt már előtte gyakorlatom is amivel tapasztalatot szereztem magamnak.

Sajnos nincsenek munkahelyek, nehéz munkát találni, ez sajnos nem a te hibád, ez így van.

2013. márc. 14. 12:42
 2/13 A kérdező kommentje:
Diplomám van, 2 ffokú nyelvtudásom (angol, német), közel 20 év munkatapasztalatom, 40 éves nő vagyok és nem egy helyen megkapom, h túlképzett és öreg vagyok,nem illek bele a fiatalos csapatba. :-(((
2013. márc. 14. 12:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért 40 éves nőnek azt mondani hogy öreg... elég durva!

Sajnálom!

Én fél éve keresek állást, legtöbbször azt kapom hogy túl fiatal vagyok, vagy biztosan gyereket tervezek már. 26/N

2013. márc. 14. 13:06
 4/13 A kérdező kommentje:
Pályakezdő nem kell,mert nincs tapasztalata, fiatal nő nem kell,mert szülni fog, 40 felett meg már öreg a nő, nem kell---ki kell akkor?
2013. márc. 14. 13:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Karrierista és szexis 30-as Istennő... :D

Aki a férfi vezetőség kedvében is jár időnként!

2013. márc. 14. 13:13
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
40 évesen elég szomorú , hogy nem építettél fel egy karriert. Igen emiatt te vagy a lúzer. Én 50 éves vagyok, de 2 virágboltom van, így jól megyek a karrierem.
2013. márc. 14. 13:24
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
A 6-os hozzászóló nagyon okosnak gondolja magát. Remélem sosem lesz dolgom a virágboltjában.
2013. márc. 14. 13:31
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

"Én 50 éves vagyok, de 2 virágboltom van, így jól megyek a karrierem."

Hűha! Azért virágboltot karriernek nevezni elég nagy hülyeség. A karrier nem a virágboltnál kezdődik. Sőt. Ha egy nagy cégnél, kis csicskából feljebb lépegetsz a ranglétrán, na az a karrier, nem egy virágbolt.

2013. márc. 14. 14:29
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is van virágboltom, igaz csak egy, de a virágboltoknak lassan lejár az idejük. Azon kívül van 2 diplomám, egy fél állásom, 4 gyerekem. Valamint egy webáruházam is. Mégsem gondolom, hogy huh, de nagy karriert építettem.

Semmi sem biztos a mai világban!!!!

2013. márc. 14. 14:33
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

Tévedsz 30-as nő nem kell mert biztos rohanni akar gyereket szülni,ha meg már van neki akkor azért nem mert kisgyerekes.

Én most vagyok pont 30 2 éve veszítettem el az állásom,és ezért nem kellek sehová(gyerek még nincs).Hiába mondom,hogy egyenlőre nem tervezem,nem hiszik el(gondolom) pláne úgy,hogy férjnél vagyok.

2013. márc. 14. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!