Menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés
Ti mit választanátok a helyemben? Adott a mostani munkahelyem, biztosnak mondható, ha szép, ha nem szép: egy kis "hátszéllel" kerültem ide. (Szerintem ez manapság nem gáz, a legtöbben így találnak munkát). Ez a "hátszél", aki magas pozícióban van, biztosított róla, hogy nem kell aggódnom, maradhatok hosszú távon. De a munka nekem nagyon unalmas! Tipikus titkárnői feladatok: adminisztráció, iktatás, postázás, kávé- és teafőzés fénymásolás stb. A fizetés sem sok, de azért megelégszem vele. Lenne egy másik munkahely, ami érdekesebb, számomra izgalmasabb, nagyobb kihívás, de nem tudom, hogy hosszú távú-e. 2-3 éven belül babát szeretnénk, lehet, hogy az új helyemen ezt nem néznék jó szemmel? A mostanin szerintem nem lenne probléma. De itt meg megöl az unalom. Érdekes munka vagy biztonság?Te melyiket választanád?

2013. márc. 11. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:

2013-ban, Magyarhonban inkább a biztonságot. Főleg a tervezett babát figyelembe véve...

Amúgy akinek hátszele van, az kihasználja, ezen nincs mit szégyelleni.

2013. márc. 11. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehetnél az én hátszelem, hogy bejussak a Te helyedre, ha már neked nem jó ott...! Nekem nem lenne szempont az unalom.
2013. márc. 11. 13:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy sokan örülnének egy ilyen munkának is, mint amilyen az enyém. Néhány éve még én is bármilyen munkát elvállaltam volna, és unalmas munkának is örültem volna.De most nem ezen van a hangsúly, hanem hogyha lehetőséged nyílna rá, váltanál-e vagy sem. Én is egyre inkább a biztonság felé hajlok...de azért motoszkál bennem, milyen lenne az új hely.
2013. márc. 11. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok: szerintem a válaszomban benne volt minden amit gondolok erről.

Egyébként pár éve azért hagytam ott egy akkoriban jól fizető munkahelyem, mert egész nap egyedül voltam és unatkoztam. 1 évet húztam ki így, aztán felmondtam egy másik hely miatt.

Mondanom sem kell, hogy a biztosból a bizonytalanba váltás elég rossz húzás volt...

2013. márc. 11. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Izgalmakat eleve ne a munkahelyeden keress, ne legyél tipikus r*banc titkárnő.

Egyébként pedig, ha úgyis van hátszeled, beszéld meg hogy elmész kipróbálni mást, de ha az nem jön be, visszajönnél.

2013. márc. 11. 14:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom neked miből jött le a r*banc titkárnős dolog, egyértelműen kiolvasható a soraim közül, hogy a munkára értettem az izgalmas jelzőt, a nagyobb kihívás, és az érdekes jelzők mellett. Gondolok itt olyan feladatokra, amik valóban a végzettségemhez igazodnak, tanulhatok belőlük stb. Szólj, ha még most sem érted, és megpróbálom ennél is érthetőbben elmagyarázni. :)

Másik ötletedre: én picit ezt pofátlan dolognak érezném, és azért ilyen jóban nem vagyunk az érintett személlyel. Szóval ezt nem merném megtenni, nem akarom, hogy azt higgye, hogy ha "nincs ló, jó a szamár is".

2013. márc. 11. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Karrierlehetőséget nézd.

Van előre lépési lehetőség?Lehetsz akár majd vezető?

Pénzben jobban járnál?

Ami téged vonz aszerint dönts!!

2013. márc. 11. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!