Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti bírnátok? Tanácstalan vagyok.

Ti bírnátok? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

16 éves vagyok. Már tavaly el szerettem volna menni diákmunkára de nem találtam semmit. Most van egy munka ahova felvennének akár suli idő alatt is. Hetente 3 alkalommal kell mennem 8 órát. Arra gondoltam hogy szerda, péntek és szombat lenne az a 3 nap. De az a baj h délután 2-10ig kell mennem szombaton meg 6-14ig. Szóval pénteken csak 5 órát tudnék aludni a busz miatt. Szerdán meg 11kor érnék haza és 6kor meg kelnem kell a suli miatt.

Ti bírnátok? Nagyon nehéz lenne? Véleményekre lennék kíváncsi.

Előre is köszi

2013. márc. 5. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is csináltam ilyet, vidékről jártam fel a fővárosba. Este 10-re értem haza, reggel 4-kor indult a vonatom. Rövid ideig ki lehet bírni, aztán szól a szervezeted hogy kimerült. Plusz rámehet a tanulásra...
2013. márc. 5. 16:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem jó ötlet?
2013. márc. 5. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha hiszed, ha nem, sokan csinálják így. Egy ideig lehet bírni, aztán vagy kapsz, keresel más munkát vagy abbahagyod, mert kimerülsz. De valahol el kell kezdeni. Lehet, hogy ha most ezt visszautasítod, akkor többet nem fognak hívni, ha munka lenne.
2013. márc. 5. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem keress olyat ahol emberi időben kell dolgozni. Teljesen kimerülnél ettől.

Biztos van olyan ami mondjuk pl. 8-16 h-ig van vagy 9-17 h-ig... ilyesmi... Vagy menj a nyári szünetben dolgozni, amikor nincs iskola.

2013. márc. 5. 16:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. Nyári szünetbe folytatni akarom csak félek hogy addigra már más betölti a helyet.
2013. márc. 5. 17:03
 6/6 bumbi02 ***** válasza:

Neked kell tudnod hogy bírod-e. Én csináltam így, és kimerítő, de vállalható. 12.-ben minden héten háromszor iskola után futottam át egy étterembe, és este 10ig ott dolgoztam, fél 11-re hazaértem(szerda-csüt-péntek) Néha meg még szombaton is. Fél évig csináltam, rendesen meghajtott fél év volt, de azóta százszor megtérült.

Az biztos hogy nehéz lesz, de azt csak te tudod hogy te bírnád-e.

2013. márc. 7. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!