Ti bírnátok? Tanácstalan vagyok.
16 éves vagyok. Már tavaly el szerettem volna menni diákmunkára de nem találtam semmit. Most van egy munka ahova felvennének akár suli idő alatt is. Hetente 3 alkalommal kell mennem 8 órát. Arra gondoltam hogy szerda, péntek és szombat lenne az a 3 nap. De az a baj h délután 2-10ig kell mennem szombaton meg 6-14ig. Szóval pénteken csak 5 órát tudnék aludni a busz miatt. Szerdán meg 11kor érnék haza és 6kor meg kelnem kell a suli miatt.
Ti bírnátok? Nagyon nehéz lenne? Véleményekre lennék kíváncsi.
Előre is köszi
Szerintem keress olyat ahol emberi időben kell dolgozni. Teljesen kimerülnél ettől.
Biztos van olyan ami mondjuk pl. 8-16 h-ig van vagy 9-17 h-ig... ilyesmi... Vagy menj a nyári szünetben dolgozni, amikor nincs iskola.
Neked kell tudnod hogy bírod-e. Én csináltam így, és kimerítő, de vállalható. 12.-ben minden héten háromszor iskola után futottam át egy étterembe, és este 10ig ott dolgoztam, fél 11-re hazaértem(szerda-csüt-péntek) Néha meg még szombaton is. Fél évig csináltam, rendesen meghajtott fél év volt, de azóta százszor megtérült.
Az biztos hogy nehéz lesz, de azt csak te tudod hogy te bírnád-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!