Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályamódosítás? Tanácstalan...

Antimod kérdése:

Pályamódosítás? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, és szeretem a munkámat.

De ma voltam szemésznél, és az látszik, hogy vszleg fel kell hagynom a napi 10 óra monitor előtt ücsörgéssel.

Kommunikáció szakot végeztem (újságírás, nem üzleti), emellett van OKJ-s papírom programozásról, mondjuk csak webes frontend fejlesztéshez értek (bár ez úgyis kilőve).

Jelenleg online marketingesként dolgozom, kb. nettó 200-at keresek, annyira a későbbiekben is szükségünk van a megélhetéshez (bnőm még nem tud ennyit keresni).

Sajnos nem tudom, merre tovább. Olyan munkára lenne szükségem, ami úgy-ahogy passzol a végzettségemhez, de nem monitor előtti gubbasztásból áll a teljes munkaidő.

Riporternek, újságírónak rendkívül nehéz bekerülni.

Szerintetek merre nézelődjek egyáltalán? 1-2 éven belül szeretnék váltani.

2011. nov. 5. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Ebben vagy jó, ne keress másik munkát!

Kérj LCD monitort, ami NEM KÁROS a szemednek.

2011. nov. 5. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:
1-2 év alatt hajts, mint a kis güzü, hogy bekerülj a nehézségek dacára riporternek, újságírónak.
2011. nov. 5. 12:10
 3/6 Katoonene ***** válasza:
Ha tényleg a rossz monitorral van gond, akkor venni kell tényleg egy LCD-t. Napokban tönkre ment egy, és egy régi tv nagyságút kaptam, amíg vesznek másikat. 4 óra után KO voltam. Ha jó vagy abban amit csinálsz, küzdj még, hogy feljebb kerülj, máshol nem fogsz ennyit keresni, mert más pályán újra kezdő leszel.
2011. nov. 6. 01:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Évek óta csak LCD-t használok.
2011. nov. 6. 11:41
 5/6 Katoonene ***** válasza:
Nem léteznek ilyen pro 100 ezres szemüvegek, amiket érzékeny szeműeknek találtak ki? Talán még az is jobb megoldás, sajnos nincs szemüvegem, de el tudok még ilyeneket képzelni..
2011. nov. 6. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Elmondom neked hogy azért szar a szemed mert LCD-t használsz. Az LCD sokkal károsabb mint a katódsugárcsöves monitorok, az ok az hogy a krisztályok a lézetimpulzusra lassabban reagálnak, ezt te magad is tesztelheted, megbököd a monitort és látod h változik a szín. Mintha csak vizet érnél. Keress egy szemkímélő monitort de ne LCD-t, mert az szar. Csak olcsóbb legyártani mint a katódsugárcsövest.

Amúgy pályakezdő vagyok, szintén kom.édia szakos. Egész véletlenül nem kerestek embereket? Pont social media marketing az egyik specialitásom. Vagy ha mégis úgy döntenél hogy kilépsz nem szerveznél be magad helyére? nagyon hálás lennék...

2011. nov. 7. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!