Véleményeket szeretnék, tanácstalan vagyok! Mikor kellene felmondanom? (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Tehát arról van szó, hogy hamarosan külföldre megyek dolgozni. Csak mivel elég lassú a kijutási folyamat, így elkezdtem dolgozni egy cégnél, ahol január 20-án jár le a próbaidőm és a héten fel kellene mondanom. Tudom, hogy próbaidő alatt nem kell indokolni a felmondás okát, de biztos vagyok benne, hogy rá fognak kérdezni. Nagyon tetszett a munka, jól éreztem magam, tehát nem fog valami jól kijönni ez a felmondás. A kérdésem az lenne, hogy péntek munkaidő után vagy mikor kellene felmondanom? Az biztos, hogy nagyon kellemetlen lesz... Előre is köszönöm a hozzászólásokat!2010. jan. 10. 09:11
1/2 anonim válasza:
Azért ne az utsó munkanapon mondd, 2-3 nappal előtte már szólj, hogy a papírokat elkészítsék.
2/2 anonim válasza:
Próbaidő alatt bármikor felmondhatsz indoklás nélkül. Ha még is megkérdezik nem vagy köteles válaszolni. Arra viszont számíts, hogy azzonnali felmondás esetén a munkáltatónak 3 munkanapja van, hogy kiállítsa a papírjaidat és kifizessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!