Amerikával kapcsolatos. Vélemény?
Már kiskorom óta Amerikában szeretnék élni. Itthon egyszerűen nem tudok élni..engem a nyüzsgés és a nagyváros vonz. Tudom,hogy most majd azt mondják sokan,hogy csak fiatal vagyok stb..majd elmúlik. De nem hiszem!
Szóval azt szeretném kérdezni,hogy főiskolán-egyetemen mit tanuljak,hogy biztos munkát,jó fizetést tudjak magamnak biztosítani ? Természetesen a nyelvet is tanulom.
(orvos meg ilyesmi nem szeretnék lenni.)
Leginkább angolt, ha ez megvan akkor minden szakmával el tudsz ott helyezkedni, ha jó vagy benne.
De azért hozzátenném, hogy neked mi "Amerika"? New York? San Francisco? A Midwest? Az arizonai sivatag? A Redneckek? A kisvárosok, ahol csak autoval lehet közlekedni? Mi?
Valami művészettel kapcsolatos esetleg?
Vagy bármi ami nem matek :D
Ha még most akarod tanulni, akkor tervezz rá. nézz szét mi a hiányszakma, mihez lenne kedved esetleg fősuli után pályázattal menj ki posztgraduálisba tanulni, és maradj ott. De én speciel Sydney-t, vagy Torontót jobban tudnám "ajánlani" ehhez. Kevesebb macera,jobb körülmények,ugyanúgy nagyvárosi olvasztótégely, mint New York.
Az Eu-ban is találni ilyet, és még kevesebb macera, még nagyobb esély.. Attól, hogy messze van még nem biztos, hogy jobb, pláne ha a úton-útfélen a bevándorlásiak lihegnek a nyakadba és a biztosítást is magad után fizeted, hogy majd ellássanak a kórházban ha baj van, miközben egyszobás albérlet díja, majdnem annyi mint a fizetésed New Yorkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!