Most mit tegyek? Először is: kérem szépen a moderátorokat, hogy hagyják itt a kérdésemet, mert itt remélem a legnormálisabb válaszokat.
Szóval: Dolgozom, minimálbért keresek. A főnököm kitalálta, hogy nem tud megfizetni már, ezért az az ötlete támadt, hogy heti két napban odaad egy másik kollégának, és így két főnöknek kell dolgoznom, és megosztják a költségeimet is. Igen ám, de ezt nem két+három körülhatárolt napra kell érteni, hanem mindig, akinek épp dolgozni kell. És itt a baj. Mindkettőjüknek teljes ember kellene, engem szétszaggatnak. Valamelyik mindig elégedetlen. Hónapok óta napi 10-12 órázom, még hétvégén is, de még ez sem elég.
Ma olyan feladatot kaptam az egyiküktől, amit egyszerűen nem tudtam elvégezni, mert nem fért bele az időmbe. Nagyon-nagyon veszekedett velem, telefonon, majd személyesen is. A másik főnök egyetértett. Most én vagyok a rossz. Az irodában senki nem áll szóba velem, mindenki utál.
Mit tegyek? Mondjak fel? Tűrjem?
Velem is ezt csináltál a volt főnökeim! Nekem is 2 volt és mindig annak kellett ugrálni aki éppen jobban ordított.
Keress másik helyet, a leírtakból ítélve úgy kezelnek mint egy (már bocsánat) hülye gyereket. Teljesen lealáznak a méltóságodban! Ha hibázik is valaki, a fenyítésnek is van határa. Nem tudom, hogy egy ügyvédnek mennyi stresszt kell tűrnie, biztosan sokat, de nem hinném hogy ilyen feltételek és körülmények között.
Tényleg, mással is csinálták ezt? És te hogy oldottad meg? Kiléptél?
Engem most úgy néz ki, hogy az egyikük "kirúgott", szóval... nem tudom, mi lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!