Szerintetek melyik a leghatásosabb (legnormálisabb) diéta? Ki milyen sikereket ért el benne?
Az a legjobb diéta ami Neked beválik! Mivel minden ember különböző ezért sokszor az adott diétás módszerek teljesen más hatást fejtenek ki egyénenként.
Javaslatom: ne a "divatos" diétákat próbáld ha akarod, csak tartsd be az örök érvényű tanácsokat:
-került a kenyeret (mondhatnám, hogy a lisztet)
-minél kevesebb cukrot fogyassz
-naponta legalább 5x egyél, minden alkalommal keveset és lehetőleg egyenletesen elosztva
-igyekezz minél egészségesebb ételeket fogyasztani (kevés sertés, inkább szárnyas félék és halak, sok zöldség, teljes kiőrlésű dolgok stb stb)
-kerüld a nasizást minden formában (se édesség se chips)
-igyál sok folyadékot (víz vagy "üres" tea)
-egyél legalább naponta 1x gyümölcsöt
-próbálj meg a jelenleginél többet mozogni
Sok sikert!
A paleo diéta, ami tulajdonképpen nem is diéta, mert egyáltalán nem koplalsz.
Már nagyon sokféle diétát kipróbáltam, sikerült 10-15 kg ot is leadnom, de mindig visszajött, néha még több is mint ami lement, mivel hosszú távon mind tarthatatlannak bizonyult.
A paleót tulajdonképpen nem fogyási, hanem ízületi gyulladás orvoslása miatt kezdtem el.
A fogyás mintegy "mellékhatásként" jelentkezik. Eleinte havi 1-1 kiló ment le, most a 1,5-2 kg nál tartok havonta.
Újabb mellékhatás is jelentkezett közben, csökkent a vérnyomásom, úgyhogy eleinte feleznem kellett a vérnyomás gyógyszereimet.
Téged valószínű, csak a fogyás érdekel, ezért érveimmel inkább arra koncentrálok.
Nincsenek éhségrohamok, nem azért nem eszem többet, mert megtartóztatom magam, hanem azért mert nem kívánok többet enni. Részleteket [link] honlapon találsz. Nem titkos tudás, csak rajtad áll, hogy megismered-e!
"Véleményeket várok, NEM DIÉTÁZOM csak a kíváncsiság hajt, érvek és ellenérvek is érdekelnek."
Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat.
Paleolit táplálkozás.
A neten megtalálsz mindent a témáról, és tudományos érveket is. Az én érvem a személyes tapasztalatom: meggyógyultam, megszépültem és működik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!