Melyik a leghatásosabb diéta?
Amelyik neked a leginkább segít!
Nincs olyan diéta (és nem csak diéta, semmi más sem), ami minden egyes emberre ugyanúgy hat, ugyanazt a reakciót hozza ki. Ki kell próbálni néhányat, aztán meglátod az eredményt.
De még az is lehet, hogy ha ugyanazt a diétát megcsinálod kétszer, akkorsem ugyanazt az eredményt kapod, mert számít, hogy épp milyen lelkiállapotban vagy, van-e valami betegséged, hogyan táplálkoztál előtte, mennyit mozogsz mellette, mennyi a súlyfelesleged, stb.
Előzőnél a pont. Egyébként összességében véve a tartós életmódváltás a legbiztosabb "diéta".
Nekem személy szerint az első étrend, ami bevált, az a candida diéta (2 hó alatt 10kg minusz), viszont nem fogom abbahagyni később sem, csak egy-két dolgot hozok majd vissza mértékkel (tej, sajtok, gyümölcsök). Lehetőség szerint igyekszem kerülni a mesterséges dolgokat, a tartósítószereket és így jobban is esik a kaja sokkal... Felfedeztem az árpát, a kölest...
Így van ez mindenkinél más. Az igényeinknek, lehetőségeinknek megfelelően kell választani.
Én nem akartam lemondani semmiről, nem akartam hogy meglegyen szabva egy nap hányszor ehetek, sem az 5x i étkezés, sem 1-1 étkezés kihagyása nem jött be.
Nem akartam semmilyen ételt ki iktatni az életemből mert előbb utóbb csak eszme majd kenyeret , stb..
Szóval én a kalóriaszámlálás mellett döntöttem. Az nálam nem működött hogy főzésnél mindent lemérjek, így rátaláltam a kalóriabázis oldalra ahol minden fent van. És sok kalória táblázattal ellentétben a főtt kajáknál nem adagot adnak meg ( ugye ami akármi lehet) hanem grammal is lehet számolni. Így amit megeszem azt lemérem és beírom az étkezési naplóba. Továbbá az oldalon az a jó, hogy számolja a fehérjét , zsírt és ch-t. Szóval ezzel sem kell nekem bajlódni. összességében elmondhatom hogy soha ilyen jól nem álltam még a fogyókúrával és biztosan haladok a célom felé. Én 1500 kalóriás étrendet követek és mindennap mozgok is. Nem éhezek, nincs tiltólista. Azt eszem amit a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!