Az álláskeresők kiskönyvébe mit kell vezetnem?
Pályakezdő álláskereső vagyok.Kérdésem a következő:a kiskönyvben az álláskeresési naplóba nekem azt a munkalehetőséget is be kell írnom, amit én találok újságban, interneten, stb, és állásinterjúra behívnak? Vagy csak azok a lehetőségek kerülnek bele, amelyekhez a munkaügyi központ küld ki? Hogy működik ez? Semmit nem mondtak ezzel kapcsolatban, csak a kezembe nyomták a kiskönyvet :(
Tudnátok segíteni ezzel kapcsolatban, akik hasonló cipőben jártok?
22l
Köszönöm :)
az előbb azt mondta egy ismerősöm, hogy havonta vagy 3 havonta egyet kell beírni :)mire feltettem a kérdést már 2en is válaszoltak :D
2 alkalom között, mikor mész (tehát másfél havonta)
KETTŐT kell beírni. Nem többet és nem kevesebbet. Legjobb, ha azokat, ahol jártál is - ha nem, akkor azokat, akik legalább válaszoltak a megkeresésedre. Ha esetleg ellenőrzik...
De ezt a munkaügyi központban is elmondják neked: hívd fel őket.
A mi munkaügyi kirendeltségünkben így működik:
Ha kap valaki ellátást (álláskereseési járadékot, vagy segélyt), akkor havont kell jelentkeznie, és minden jelentkezéskor 2 új munkahely megkeresésének kell szerepelnie a könyvben (a fogadó személy nevét nem lérik, mert sokszor be sem mutatkozik az illető, akivel beszélsz)
Az mindegy, hogy a címet honnan szerzed (hiredtés, ismerős, vagy csak "találomra" felhívsz valakit a telefonkönyvből)
Ha nem kap semmilyen pénzbeli ellátást, csak regisztrált, akkor 3 havonta kell jelentkeznie, és nem kell álláskeresési naplót vezetnie.
Köszönöm a válaszokat.
Nem kapok semmiféle ellátást, mert még csak egy hónapja kezdtem munkát keresni, eddig iskolába jártam.
Engem is pályakezdőként regisztráltak, pénzt persze semmit nem kapok!
Kaptam olyan kiskönyvet, de nekem se mondták, hogy vezessem benne a naplót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!