Tapasztalatok a "Pályakezdő és diplomás álláskeresők közvetítő irodájával" kapcsolatban?
Az érdekelne mennyire éri meg oda bejelentkezni?
Lehet-e egyáltalán "sima" munkaügyibe is és oda is bejelentkezni, vagy csak az egyikbe?
Csak a Ráday utcában van vagy működik még az Andrássy úton is?
(eltérő információkat találtam a neten)
Mennyire segítőkészek az ott dolgozók?
Nem választás kérdése, hogy melyikbe mész. Ha diplomás vagy pályakezdő vagy, akkor oda KELL menned. Csak a Ráday utcában vannak, szerintem elég segítőkészek.
Viszont sajnos az első 1 hónapban (kb.) nem történik semmi. Bemész, kapsz egy időpontot nagyjából 1 hónappal későbbre, amikor be kell vinned a papírjaidat és akkor vesznek fel rendesen. Persze, ha jogosult vagy ellátásra, akkor az első időponttól fogod kapni.
Ha megvan a regisztrációd, akkor részt kell venni egy "álláskeresési technikák" című tréningen (1,5-2 óra). És ha szerencséd van, ki is ajánlanak munkáltatóhoz.
Eddig nem Budapesten éltem, nálunk csak "sima" munkaügyi volt.
Nem tudtam hogy csak oda mehetek.
Pályakezdő is vagyok, diplomás is vagyok.
Az igazság az hogy már több mint 1 éve vagyok regelve a munkaügyibe. Elvileg már igényelhetnék támogatást.
Most akkor hogy lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!