Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akinek "kétkezű szakmája" van...

Akinek "kétkezű szakmája" van az MIND eltudott helyezkedni?

Figyelt kérdés

Én elvégeztem egy főiskolát, de úgy tűnik csak földönfutó lehet belőlem.

25 éves leszek hamarosan, és fogalmam sincsen, hogy mi lesz velem a jövőben. Egyáltalán van jövőm?

2013. febr. 19. 12:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a nemzetközi tanulmányok igen jó diploma, én a két kezem összetenném, ha ilyenem lenne a környezettan helyett. Két ismerősöm is van, akik ezt a szakot végezték az eltén. Menőbbnél menőbb munkahelyeken dolgoztak és dolgoznak, míg én máig nem tudtam elhelyezkedni. Persze ők úgy tudom meglehetősen jók angolból és németből is. Volt olyan hely ahová őket lazán felvették pályakezdőként protekció nélkül, míg engem protekcióval sem, pedig az adott munkakörhöz én a végzettségeim alapján jobban megfeleltem volna. Szerintem ne becsüld le ezt a diplomát, mert én azt tapasztaltam, hogy annyira nem rossz az.
2013. febr. 19. 18:48
 12/13 anonim ***** válasza:
És végül mit csináltál a környezettan diplomával? Ez számomra is tanulság/követendő példa lehet.
2013. febr. 19. 18:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Semmit, bent van a fiókomban, sosem vettem még hasznát, előnyömre még nem vált...
2013. febr. 19. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!