Akinek "kétkezű szakmája" van az MIND eltudott helyezkedni?
Én elvégeztem egy főiskolát, de úgy tűnik csak földönfutó lehet belőlem.
25 éves leszek hamarosan, és fogalmam sincsen, hogy mi lesz velem a jövőben. Egyáltalán van jövőm?
"Bölcsész jellegű"
Ha valaki elvégez egy főiskolát, hogy írhat le ilyet?
Csak a Te kedvedért Utolsó!!
Nemzetközi tanulmányok szakon végeztem (Ez a Bolognai megfelelője a "Nemzetközi Kapcsolatok" szaknak amit anno osztatlan képzésben folyt.)
Szerettem az iskolámat, akkor is ha utolsóként kullok az országban a rangsorban. Szerettem a tárgyaimat, és a tanáraimat, voltak kifejezettem élvezetesek.
De a valóság az, hogy ez hiábaló volt. :((
Egyébként, hogy értetted utolsó, hogy: "Hogy írhat ilyet, aki elvégez egy főiskolát?" ???
Válaszom a kérdezőnek:
A 'bölcsész jelleg' egy nyelvkönyvekben nem igen létező fogalom. Másrészről pedig ezzel teljes mértékben lebecsülted és leírtad magad.
Úgy gondolom nem a szakmád miatt nem találsz munkát, hanem a hozzáállásodból kifolyólag. Persze ítélkezni nem akartam, csak a szubjektív véleményem volt, amit nem kötelező elfogadnod.
Nem is tudom, hogy hány helyre küldtem el az önéletrajzomat, de semmi. Ezek után milyen hozzáállásról beszéljünk??
Plusz a jobb végzettségűek sem találnak állást, ezek után milyen hozzáállásról beszéljünk??
Na, Te is leírod a lényeget: "a jobb végzettségűek sem találnak állást".
Keress más területen mint ahol eddig kerestél, vagy a lazíts a keresési feltételeken. Próbáld meg kicsit rugalmasabban, több fajta álláshirdetést átnézve, folytatni a munkakeresésed.
Én nem elméleti síkon akarok itt okoskodni neked, de hidd el gyakran magunk mellett engedjük el a lehetőségeket, a berögzött szokások miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!