Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti elvállalnátok a munkát?

Ti elvállalnátok a munkát?

Figyelt kérdés

Apu kapott egy ajánlatot, hogy kimehet kanadába dolgozni, ahol árut kell fuvarozni amerikába. Tapasztalata van, rögtön mehetne, csak nem tud angolul, ami követelmény de csak alap vagy középfokon. Évente 12000000 forintot keresne, de ő azt mondja hogy túl drága lenne egy nyelvtanfolyam, nem éri meg! Erre én kiakadtam hogy egy 50 000-res nyelvtanfolyam nem hozná vissza az árát ?:D

Kíváncsi vagyok a véleményetekre hogy ti bíztatnátok egy ilyen ajánlat során apukátokat/ férjeteket/ barátotokat?

(régen már volt kinnt külföldön, anyát nem viselte meg hogy nincs itthon és ő is bíztatja)

2013. febr. 18. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyire biztos ez az állás? Mert Amerikába a repjegy sem pár 10.000 Ft... Vagy ezt állja a cég?
2013. febr. 18. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát, azért az idősebbek közül már nem mindenkinek könnyű a tanulás. Főleg nem egy idegen nyelvet, ráadásul olyan szinten, hogy teljesen magára utaltan boldoguljon vele. És azért Amerikát nem hasonlítanám össze az EU-n belüli fuvarozással. Valószínű nem a tanfolyam árát sokallja, hanem a nyelvtudással van problémája.
2013. febr. 19. 13:40
 3/3 anonim válasza:

Szerintem az, hogy "drága a tanfolyam..." csak egy egyszerű kifogás. Ne a nyelvvel van gondja, NEM AKAR menni. Hogy miért is, azt csak ő tudja.

Az is lehet, hogy nem akarja az orrotokra kötni az okot.

Támogatni, biztatni lehet, de ne nyomuljatok, azzal csak ellentétes hatást értek el.

Hagyjátok, had kóstolgassa a dolgot, és ha döntött, és úgy, hogy mégsem, ne nyaggassátok. Az ő élete. Az ő döntése.

Sok sikert!

2013. febr. 19. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!