Elvállalnátok olyan munkát, ahol nem vagytok bejelentve, nem fizetik a TB-t stb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 19:57
1/24 anonim válasza:
Ha nagyon muszàly lenne biztosan.
2/24 anonim válasza:
Ha munkanélküli vagyok,akkor igen.
3/24 anonim válasza:
Feketemunkát? Ki tudja, nem vernek-e át engem is.
4/24 anonim válasza:
Nagyon nem szívesen, de ha nem lenne más megoldás, és rossz anyagi helyzetben lennénk, akkor kénytelen lennék elvállalni. Muszáj, mert a kislányomnak nap mint nap kell enni adni, pelust venni, ruhákat vásárolni.
Miért kérded?
5/24 anonim válasza:
Addig biztosan, amíg nem találok egy jobbat. A mai világban válogatni sajnos nagy luxus :(
6/24 A kérdező kommentje:
Mert felvennének ilyen munkára.
Igaz még fiatal vagyok, gondoltam átmenetileg jó lenne, csak kicsit tartok tőle, hogy átvernek vagy ilyesmi.
2011. máj. 22. 20:04
7/24 anonim válasza:
Jelen helyzetemben igen, mert kéne a munka (vagyis a pénz). De azért közben keresnék mást.
8/24 anonim válasza:
Akkor elvállalnám, ha tudnám hogy tényleg ki is fizetnek. Ha pl. haver vagy rokon is dolgozik ott, akinek még mindig korrektul fizettek.
Ismeretlen céghez én nem mennék.
10/24 anonim válasza:
Épp ilyen munkát végzek. Nagyon nem érzem jól magam benne, meg sz@rt se fizet, de az albérletet csak fenn kell tartani valamiből. Közben persze gőzerővel keresek valami normálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!