Ha azáltal maradhatna több a zsebemben, hogy nem fizetik a járulékokat, akkor miért ne? Legalább az a pénz is a zsebemben maradna és nem dilettánsok herdálnák el.
2011. máj. 22. 20:44
22/24 anonim válasza:
Én egy évig dolgoztam így egy vállalkozónak.
Kifizetett, rendes volt, azzal nincs is baj, de ha beteg voltam nem kaptam pénzt mivel nem dolgoztam, a nyugdíjamba nem számít bele, az önéletrajzomban is fekete lyuk ez az év és most GYED-re sem számíthatok, mivel hivatalosan nem dolgoztam...
Viszont itt Borsodban örültem, hogy egyáltalán ilyet kaptam.
Nem minket kellene büntetni ha elkap az APEH, hanem azt aki alkalmaz.
2011. máj. 22. 20:53
23/24 anonim válasza:
Pár éve azt mondtam volna, hogy nem semmiképp. De gyerek fejjel más nézni a munkát mint most, amikor el kell tartanod magad. Természetes, hogy nem a fekete munka mindenki nagy álma, de hosszú hónapok eredménytelen munkakeresése után lehet belemennék, persze keresnék rendes bejelentett munkát is, de sajnos a kenyeret nem adják oda a munkaügyi kis könyv felmutatására, hogy hahó ebben a hónapban is 10 helyen voltam adjatok már egy kiló kenyeret... Az a szomorú, hogy a fekete munka ma már nem "bűnözők" kis világába tartozik, hanem a szürke hétköznapokba. Ha nem teljesen fekete munka akkor minimálbérre bejelentve a többi meg feketén zsebbe. Nagyon ritka a bejelentett állás :( És így az ember nem válogathat...
2011. máj. 22. 20:58
24/24 anonim válasza:
anyámmal kb 3 éven keresztül dolgoztunk igy egy nyomdának,kihozták,megcsináltuk,elvitték,ketten sok melóval de 350ezret megkerestük (úgy,hogy én gimis voltam még,anya meg gyeden öcsémmel,tehát nem napi 16 órában)
és ez még 2005 környékén volt,amikor ennyi pénz egy kisebb vagyonnak számitott
ma is bevállalnám,bár csak úgy hogy beleférjen a mérnöki melóm,de az csak 8 óra,az akkori fizuért simán
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!