Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elvállalnátok olyan munkát,...

Elvállalnátok olyan munkát, ahol nem vagytok bejelentve, nem fizetik a TB-t stb?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 19:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Persze. Ha fizetnek, nekem mindegy.
2011. máj. 22. 20:09
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
Én is csak akkor, ha ismerős is dolgozott ott és kifizetnek tisztességesen.
2011. máj. 22. 20:11
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted megéri kockáztatni? Ha elkapnak akkor nincs segély, sőt egy nagy rossz ponttal indul az újrakezdés, és örülhetnél mint majom a farkának, ha nem büntetnek meg. Sajnos a szükség nagy úr, én is dolgoztam feketén, amint tudtam ki is szálltam ebből a hülyeségből!
2011. máj. 22. 20:21
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha szükséged van rá, vállald el. Max ha nem tartják magukat a megbeszéltekhez, akkor otthagyod.

Legrosszabb, de tényleg legrosszabb esetben, ingyen dolgozol 1 hónapig.

Bnőmmel már volt ilyen is, de aztán olyan helyet fogott ki, ahol szintén nincs bejelentve, de normális fizetést kapnak (nagyon jó órabérű teljesítménybér) és igazából nem volt problémája a több mint 1 év alatt.

2011. máj. 22. 20:23
 15/24 anonim ***** válasza:
70%
Ha feketén dolgozol mindennap kérd el a pénzed. Így nem lesz az h dolgozol egy hetet vagy hónapot és nem fizetnek ki., Ha nem fizet ki aznap,többet nem mész.
 16/24 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Egyszer elvállaltam, két hónapot dolgoztam nekik (első hónap végén mondták, hogy bocsi, pont nincs pénz, de a következő hónapban természetesen megkapom), egy fillért nem kaptam.

Hát köszönöm, ha már úgysem fizetnek, akkor minek is dolgozzak nekik?

17/24 anonim ***** válasza:
78%
Amíg pénzt adnak érte, bármit. A gond, hogy legtöbbször nem adnak pénzt... (tapasztalat)
2011. máj. 22. 20:25
 18/24 anonim ***** válasza:
78%
Veszélyes, mert ha elkapnak az apeh több százezres bírságot sóz rád. De üzletkötőnek vagy efféle tanácsadónak, házalónak ne menj el. Csak ha kézbe fizetnek fixet
2011. máj. 22. 20:25
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
én nekem eddig mindig mindenhol fizettek, a magyar lakosság 50 %-a feketén dolgozik.
2011. máj. 22. 20:37
 20/24 anonim válasza:
89%
hát én néha dolgozok ilyet. nem mindig csak mikor meló van akkor hívnak. hát én nem félek mert ismerős, de ha ismeretlen lenne a "munkaadó" akkor bizony én is gondolkoznék....
2011. máj. 22. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!