Londonban szerény (de normál módon) élve,900 font körüli fizetésből mennyit lehet félretenni havonta?
9-es vagyok.
Jah hogy "nem akar felvenni hitelt"
Ha valaki Londonban akar hazat venni akkor midenkepp kell hitelt felvennie, ahhoz mar bocsanat de a 3500 fontos fizu is loxar hogy sajat otthont vegyen...
Nezd csak meg a hirdeteseket tobbszazezer font egy haz...
de egy occso is 170.000 egy szobaval...
3500 fonttal elete vegeig is sporolhat ha nem akar hitelt felvenni...
ott csak a kivaltsagosaknak van sajat otthonuk amugy az emberek berelnek.
Ha már ennyire érdekel mindenkit, akkor elmondom, nem Hiltonban dolgozik (bár ott is próbálkozott), de egy hasonlóan nívós szállodában, a Savoy-ban front office manager. Ez a fizetés ott egyáltalán nem magas, a főszakács ennek több mint kétszeresét is megkeresi....
Amúgy van kint egy barátja, akit én is ismerek, ő egészségügyben dolgozik, ha jól tudom most Manchesterben egy öregek otthonában és 2500-3000 font körüli a fizetése.
Nem célom az, hogy másokat megvezessek, én látom azokat a példákat, hogy akár bevándorlóként is el lehet helyezkedni nagyon jó pozíciókban.
A másik az, hogy egyre több magyar végzi kint az egyetemet, az öcsém barátnője is magyar, és kint tanul közgazdásznak, hotel management szakirányon. Az ő diplomájával is remélhetőleg jó helyen el tud helyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!