Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Londonban szerény (de normál...

Londonban szerény (de normál módon) élve,900 font körüli fizetésből mennyit lehet félretenni havonta?

Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 21:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Jah hogy "nem akar felvenni hitelt"

Ha valaki Londonban akar hazat venni akkor midenkepp kell hitelt felvennie, ahhoz mar bocsanat de a 3500 fontos fizu is loxar hogy sajat otthont vegyen...

Nezd csak meg a hirdeteseket tobbszazezer font egy haz...

de egy occso is 170.000 egy szobaval...

3500 fonttal elete vegeig is sporolhat ha nem akar hitelt felvenni...

ott csak a kivaltsagosaknak van sajat otthonuk amugy az emberek berelnek.

2013. márc. 13. 21:23
 12/13 anonim ***** válasza:
utolsó, szerintem félreértetted, azt nekem írta, mikor belekötöttem, hogy nem kell ekkora fizetés hitelre, kisebbre is adnak. akkor írta nekem, hogy jó, akkor nem akar hitelt:) de igazad van, ez baromi sok pénz, jóval több, mint egy átlag angol, pláne vendéglátásban. gondolom, nem sztárszakács a Hiltonban. én kb. ötfontos órabérből két év alatt össze tudtam tenni 7ezer fontot, ok, közlekedni nem kellett, de eljártam pl. sportolni, kirándulgatni a környékre, szóval azért nem fogtam meg minden fillért. és erre adtak hitelt, ok, hogy nem Londonban, de az tökmindegy. Angliában nem nagyon fogsz lakást venni hitel nélkül (ahogy otthon sem)
2013. márc. 14. 19:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha már ennyire érdekel mindenkit, akkor elmondom, nem Hiltonban dolgozik (bár ott is próbálkozott), de egy hasonlóan nívós szállodában, a Savoy-ban front office manager. Ez a fizetés ott egyáltalán nem magas, a főszakács ennek több mint kétszeresét is megkeresi....

Amúgy van kint egy barátja, akit én is ismerek, ő egészségügyben dolgozik, ha jól tudom most Manchesterben egy öregek otthonában és 2500-3000 font körüli a fizetése.

Nem célom az, hogy másokat megvezessek, én látom azokat a példákat, hogy akár bevándorlóként is el lehet helyezkedni nagyon jó pozíciókban.

A másik az, hogy egyre több magyar végzi kint az egyetemet, az öcsém barátnője is magyar, és kint tanul közgazdásznak, hotel management szakirányon. Az ő diplomájával is remélhetőleg jó helyen el tud helyezkedni.

2013. márc. 15. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!