Figyelem Au-pairek szerintetek ez a család csaló? Átverés? Nem voltam még Au-Pair de ez nagyon gyanús nekem!? 480 fontot fizetnének HETENTE nem HAVONTA plusz buszjegy 93 font. Gazdagok? Vagy Csalók?
Irtam egy családnak e-mailt megmutatták az adatlapjukat [link] Azt írták náluk nem tudok lakni de a közelben van egy kiadó szoba 372 fontért. [link]
Azt mondták lépjek velük kapcsolatba és beszéljem meg hogy tudok fizetni és kell egy havi kaukció is és hogy előre le kell foglalni mert sok érdeklődő van.
KAMU! Mégpedig ezek miatt:
"tudok fizetni és kell egy havi kaukció"
"előre le kell foglalni"
"480 fontot fizetnének HETENTE"
" [link] " - egy londoni, 372 fontért kiadó szoba nem így néz ki! Mellesleg egy angliai nem a craiglisten hirdet, hanem a gumtreen. A craiglist elsősorban amerikaiaknak és kanadaiaknak van.
480 font hetente túl sok egy au-pair fizetésnek. Ez már havonta 1920 fontot jelentene. Ennyit egy szakember sem keres meg, nem hogy egy au-pair. Angliában a majdnem 2000 fontos fizetés túl szép.. Szóval én már csak ez miatt sem hinnék benne.
A szobáról annyit, hogy nincs igaza az elsőnek. Szoba bérlés esetén is kérnek mindig depositot, DE NEM 1 vagy másfél hónapot.
Azt írja hogy havi 372 font a szoba bérlése. Ez heti szinten 93 font. Igen, ez elképzelhető, hogy dupla szobáért 93 fontot fizet valaki. A dupla szoba árak átlagosan 80-150 fontig mennek /hét..
A hirdetés szerint 500 font deposit kell és 1 havi szobadíj.. Ez jön ki 872 fontra.. EZ KIZÁRT! Ha a szoba bérlésed heti 93 font akkor depositra maximum 2 hetet kérnek vagyis 2x 93 font + 1 hét szobadíj szintén 93 font. A végösszeg 279 font lenne..
Szóval a fizetés túl szép hogy igaz legyen, a szoba depositért túl sokat kérnek hogy igaz legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!