Hollandiában élőktől kérdezem, hogy mi az a minimális nettó jövedelem, amiből egy 4 fős család (2 kisgyerek) kényelmesen meg tud élni kint? Ahogy láttam olyan 1000 euróért már elég jó kis lakást lehet bérelni Hoofddrop-ban.
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 10:45
1/2 anonim válasza:
Igazad van, 1000 euróért már elég helyes kis lakásokat lehet bérelni, de a végösszeg nem ennyi. Ez csak a bérleti díj. Ezen kívül még jönnek a többi számlák. Pl: Adó, villany, gáz, víz, tévé, internet, telefon stb..Mindjárt ott van 1300-1500 euró is. 4 fős családnak ha élni is szeretnének akkor 2500-3000 euró kéne..
Éltem kint, nem volt könnyű ha nincs nyelvtudás (nagyobb esély van a munkára ha tud az ember hollandul, bár az angol is jó) és van ismeretsége.. Amíg kint éltem igencsak lappangott a munkahelyek száma..
2/2 Flector 67 válasza:
Abban jártas valaki, hogy Ausztriában hogyan alakulnak ezek az összegek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!