Miben különbözik a szakmai és a normál önéletrajz és mi értelme van a motivációs levélnek?
Írtam egy normál önéletrajzot olyat mint amit mindenki szokott, de van ahol úgy van kiírva h szakmai kell, ezt nem értem mi a különbség a 2 között?
A másik amit nem értek hogy minek kell motivációs levél? Minden hirdetésre írjak 1 külön szöveget ami ahhoz illeszkedik tartalmilag? Most beadtam 10-15 helyre az önéletrajzom de egyikre se írtam motivációs levelet, ez lehet baj?
Köszönöm a választ!
Én az europass féle önéletrajzzal rendelkezem, abba nem sok rizsa van a puszta tények mellett, de mivel pályakezdő vagyok nincs sok eddigi tapasztalatom, tehát muszáj mást is leírni. Szakmai önéletrajz elvárást főleg nem pályakezdőknek szóló állásoknál láttam, de olyanokat is megpályázok mert nem sok pályakezdő állás van sajnos.
Motivációs levelet nem írtam külön egyiknek se, nem látom értelmét rizsázni, van az önéletrajz végén pár sor hogy mik a céljaim, mit szeretnék elérni de nem cégre szóló hanem általánosságban.
Szerintetek ez hátráltathat hogy ilyet nem adtam be sehova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!