Ahhoz hogy bébiszitterkedjek, lennie kell egy csecsemőgondozói végzettségemnek?
Figyelt kérdés
diákként (főiskolai) vállalnám be, hétvégékre pl.2013. febr. 1. 21:59
1/7 anonim válasza:
Az ég világon nem kell hozzá semmiféle végzettség.
2/7 anonim válasza:
Hogyne kéne. Persze ahhoz nem, hogy átmész a szomszédba vigyázni a kicsire, de ha ismeretlen embereknél is szeretnél dolgozni, akkor oda azért kell valami papír, mert én sem vennék fel csak egy jött-mentet. Az én sulimban van pedagógia szak, én azt tanulok és ötöd-hatod éven van kisgyermekgondozói szak. Ha azt leteszi valaki (érettségi kell hozzá csak) akkor mehet oviba dajkának, babysitter lehet akár külföldön is, mehet gyermekotthonba és stb..
3/7 anonim válasza:
nem feltétlenül, de van a vöröskeresztnek bébiszitter tanfolyama. ott hasznos dolgokat is tanulsz,mert történhet baleset is 1-1 gyerekkel.
4/7 anonim válasza:
Ha fentebb a csecsemő-és kisgyermekgondozó OKJ-re gondoltál, kedves válaszoló, azzal nem lehet senki óvodai dajka.
Kérdező!
Főiskolán max. hallgató lehetsz, nem diák. Ha csak ismerősöknek szeretnél dolgozni, akkor nem hiszem, hogy kellene végzettség. Idegenek nem hiszem, hogy alkalmaznának a két szép szemedért. Lehet azért próbálkozni hirdetésekkel, hátha...
Nekünk így lett a fősulin barátnőmmel bébiszitter munkánk, bár mi óvónőnek tanultunk. Nem tudom Te milyen szakon vagy.
24N
5/7 anonim válasza:
Ha esetleg fősuli után gondolkozol olyanba, hogy nem feltétlen akarsz itthon elhelyezkedni, akkor célszerű kihasználni a tanfolyamot. Külföldön még most is eléggé keresett dolog, és ugródeszkának induláshoz jó alap, de kérik a papírt,és ha van referenciát. Sok esetben ennek a hiánya akasztja meg a dolgot.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Végképp össze vagyok zavarodva, mert mindenki más mond (és valamelyik okoska - hadd ne mondjak durvábbat - lepontozott mindenkit)...
2013. febr. 2. 10:35
7/7 anonim válasza:
Nem OKJ-s tanfolyam, kisgyermekgondozó szak csak érettségi után, tehát olyan mintha szakot is kapnál meg érettségit is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!