Minden tőlem telhetőt megteszek a munkahelyemen, napi 9-11 órát dolgozom, hajnali fél5kor kelek, sose kések, késő estig bent vagyok mégsem érem utol magam. Mi van, ha kirúgnak mindezek ellenére?
Sajnos egy elég érdekesen működő cégnél dolgozom, nem a jó értelemben. Miután több kolléga is felmondott és nem vettek fel mást, kettőnkre maradt a munka és nem győzzük. Ami nekem még plusz nehézség, hogy kaptunk pár hónapja egy új főnök asszonyt és mondván hogy én fiatal vagyok és értek a fuvarszervezéshez, olyan plusz feladatokkal dob meg, amit képtelenség teljesíteni. A napi feladataim elvégzése mellett, ami ugye az emberhiány miatt még több, még csináljam az ő feladatait is. Még megérteném, de képtelen vagyok betartani és ennek a nőnek hiába magyaráz el az ember bármit, képtelenség vele dűlőre jutni. Mivel nem tudok enni az idegtől, hányok, megy a hasam és alig tudok aludni, mert késő este érek haza, foglalkozzam a családommal, a barátommal, és kelek 4körül, fizikailag se bírom már.
Több, mint két éve vagyok ennél a cégnél, de sose voltam még ennyire elkeseredve :(
Mi van, ha azt mondják, hogy sz*r vagyok és elküldenek? Hova fogok kelleni utána?? Nem lesz referencám sem... keresek esténként más állást, de hát télen ez eléggé halott ügy.
Mit tennétek a helyemben? Szerintetek én nem vagyok elég jó munkaerő?
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!