Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minden tőlem telhetőt megtesze...

Minden tőlem telhetőt megteszek a munkahelyemen, napi 9-11 órát dolgozom, hajnali fél5kor kelek, sose kések, késő estig bent vagyok mégsem érem utol magam. Mi van, ha kirúgnak mindezek ellenére?

Figyelt kérdés

Sajnos egy elég érdekesen működő cégnél dolgozom, nem a jó értelemben. Miután több kolléga is felmondott és nem vettek fel mást, kettőnkre maradt a munka és nem győzzük. Ami nekem még plusz nehézség, hogy kaptunk pár hónapja egy új főnök asszonyt és mondván hogy én fiatal vagyok és értek a fuvarszervezéshez, olyan plusz feladatokkal dob meg, amit képtelenség teljesíteni. A napi feladataim elvégzése mellett, ami ugye az emberhiány miatt még több, még csináljam az ő feladatait is. Még megérteném, de képtelen vagyok betartani és ennek a nőnek hiába magyaráz el az ember bármit, képtelenség vele dűlőre jutni. Mivel nem tudok enni az idegtől, hányok, megy a hasam és alig tudok aludni, mert késő este érek haza, foglalkozzam a családommal, a barátommal, és kelek 4körül, fizikailag se bírom már.

Több, mint két éve vagyok ennél a cégnél, de sose voltam még ennyire elkeseredve :(

Mi van, ha azt mondják, hogy sz*r vagyok és elküldenek? Hova fogok kelleni utána?? Nem lesz referencám sem... keresek esténként más állást, de hát télen ez eléggé halott ügy.

Mit tennétek a helyemben? Szerintetek én nem vagyok elég jó munkaerő?

23L

2013. jan. 29. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És mennyi korpár virítanak ezért?
2013. febr. 4. 13:41
 12/12 A kérdező kommentje:
110.000
2013. febr. 4. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!