Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minden tőlem telhetőt megtesze...

Minden tőlem telhetőt megteszek a munkahelyemen, napi 9-11 órát dolgozom, hajnali fél5kor kelek, sose kések, késő estig bent vagyok mégsem érem utol magam. Mi van, ha kirúgnak mindezek ellenére?

Figyelt kérdés

Sajnos egy elég érdekesen működő cégnél dolgozom, nem a jó értelemben. Miután több kolléga is felmondott és nem vettek fel mást, kettőnkre maradt a munka és nem győzzük. Ami nekem még plusz nehézség, hogy kaptunk pár hónapja egy új főnök asszonyt és mondván hogy én fiatal vagyok és értek a fuvarszervezéshez, olyan plusz feladatokkal dob meg, amit képtelenség teljesíteni. A napi feladataim elvégzése mellett, ami ugye az emberhiány miatt még több, még csináljam az ő feladatait is. Még megérteném, de képtelen vagyok betartani és ennek a nőnek hiába magyaráz el az ember bármit, képtelenség vele dűlőre jutni. Mivel nem tudok enni az idegtől, hányok, megy a hasam és alig tudok aludni, mert késő este érek haza, foglalkozzam a családommal, a barátommal, és kelek 4körül, fizikailag se bírom már.

Több, mint két éve vagyok ennél a cégnél, de sose voltam még ennyire elkeseredve :(

Mi van, ha azt mondják, hogy sz*r vagyok és elküldenek? Hova fogok kelleni utána?? Nem lesz referencám sem... keresek esténként más állást, de hát télen ez eléggé halott ügy.

Mit tennétek a helyemben? Szerintetek én nem vagyok elég jó munkaerő?

23L

2013. jan. 29. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Válts! Kirúgni nem fognak, mert az újnak idő mire betanul, de a helyedben mennék.

Én hasonló szituban voltam, bár az én főnökeim nomrálisak voltak, csak a fizú emelésem nem rajtuk múlt.

Egyik nap bepöccentem, találtam melót és eljöttem. Persze akkor már volt habos torta, meg ilyen-olyan emelés, de mondtam késő. Hülyére dolgoztam magam, mások helyett.

Vigasztal az, hogy azóta senkit se találtak a helyemre. :D

Mondjuk én nem kerestem szarul 250 nettó, csak az tudás, amit én birtoklók, olyan havi félmillió körül van. A másik cégnél sokkal jobban keresek, és a hétvégéim szabadok.

Kell ennél jobb?

2013. jan. 29. 20:11
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot!

Keresek én, beszélek angolul, németül, csak az excel nem megy annyira...minden más oké.

Félek, hogy nem találok mást... van félretett pénzem, már azon is agyaltam, hogy idő előtt felmondok :( tudom, gyávaság...

2013. jan. 29. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Gondolkozz el azon, hogy azért élsz-e, hogy dolgozz, vagy azért dolgozol, hogy élj...

Ha a válasz az utóbbi, akkor már tudod is mit kell tenned :)

2013. jan. 29. 20:37
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát tudom, de mire mást találok, megőrülök :(

Pedig keresek ezerrel...

2013. jan. 29. 20:52
 5/12 anonim válasza:

Egy barátnőm pont olyan mint te. Látástól vakulásig dolgozik egy olyan helyen, ahol nem becsülik meg és túlterhelik. Szerintem ne önmagadban keresd a hibát! Bárki összeroppanna ekkora súly alatt! Te még nem roppantál össze, de ne várd meg!

Nagyon nehéz manapság új állást találni, de semmiképp nem éri meg tönkretenni magad miatta! Főleg nem ilyen fiatalon! ;)

2013. jan. 29. 21:53
 6/12 anonim ***** válasza:

KEdves Kérdező.

Először is mi a szakmád?Miben vagy otthon?

Esetleg miért nem próbálsz meg jelentkezni nagy multihoz?

Beszélsz angolul,németül ez hibátlan,nem sok ember mondhatja ezt el.

Vagy akár külföld?

2013. febr. 4. 11:05
 7/12 A kérdező kommentje:

Külföldre most nem mennék, mert van párom és elég komoly, de sem ő sem én nem szeretnénk még itt hagyni a családunkat és a barátokat.

A nagy multikkal az a baj, hogy nagyon messze vannak az én lakhelyemről és kocsi meg nincs (mert teszem hozzá semmi pénzért vagyok itt... kiderült, hogy kb, annyit keresek, mint a termelésben az emberek).

Szóval nekem a tömegközlekedést is néznem kell. Egyébként logisztika-szállítmányozást végeztem, ilyen két éves felsőfokú képzés. De ha nem ebben a szakmában fogok megöregedni, hát nem megyek fejjel a falnak...

2013. febr. 4. 12:37
 8/12 A kérdező kommentje:
Az is a baj egyébként, hogy a kapcsolataim látják kárát lassan az egésznek... a barátimmal ha találkozom, csak ülök csöndben, a barátomat bármennyire is szeretem, nagyon sokszor lecseszem mostanában mert annyira kikészítenek hétközben, hogy hétvégén is a munkán agyalok és akarva akaratlanul rajta csattan a dolog :( és nagyon bánt, nem akarom ezért elveszíteni. Csak érzékenyebb vagyok a szokásosnál... a családom próbál támogatni, de nem tudnak nagyon segíteni ebben.
2013. febr. 4. 12:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát kérdező pedig mást nem tehetsz,hogy vagy multi vagy külföld.

Hidd el,én tudom,nálunk nincsen ilyen megszakadt munkatempó egyáltalán,normális mindenki.

Valamit valamiért.

Párod is menjen veled ki,vagy ha most nem menne,akkor ez egy jó próbatétel a kapcsolatnak.Barátok kérdése,én erre azt mondom,hogy ettől nem leszel kiegyensúlyozottabb.Már ma van email,Skype.

2013. febr. 4. 12:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy próba lenne, de most lelkileg nem tudnám elviselni, ha kiderülne, hogy mégsem illünk össze... most egyszerűen összeomlanék ettől. Lehet szánalmas, lehet gyengeség, de ez van.
2013. febr. 4. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!