Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Már az állaskeresésben is...

Már az állaskeresésben is legtöbbször a külső dönt, hogy ki kap zsírosabb állást?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jan. 18. 20:36
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
külső
2013. jan. 18. 21:03
 12/19 anonim válasza:
100%
Nagyon jó cikk.
2013. jan. 18. 21:06
 13/19 anonim válasza:
gyerek küldj már egy képet magadról és megmondom jól nézel ki e
2013. jan. 18. 21:07
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem tudod megállapítani, mert a szépség szubjektív.
2013. jan. 18. 21:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kizárva.
2013. jan. 18. 21:19
 16/19 anonim ***** válasza:

A külső számít :D

Tudom, ez nem a Szerelem, szex kategória, de akit ez a kijelentés megráz, az inkább menjen és látogassa meg a www.alomvilagbanelek.com-ot.

Én sem vagyok férfi aktmodell, de azért be tudtam fogadni azt az információt, hogy az emberek nem egyenlőek. Lehet azt hazudni magunknak, hogy igen, de szerintem kevesebb pofont kap az élettől, aki nem teszi. Nem egyenlőnek születünk és később sem válunk azzá, maximum jogi értelemben, de ez azért a hétköznapi életünk nem teljes %-át fedi le. A szebbeknek jobb, a rondábbaknak rosszabb. De semmi sem lehetetlen, plusz nem lehet feladni.

2013. jan. 18. 21:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Végiggondoltam, hogy nálunk kik keresnek a legjobban (a munkám miatt látom a bérpapírokat). Hát, a 10 legjobban kereső egyike se egy matyóhímzés. Ellenben jó szakemberek és ápoltak.

Van közöttük 160 centis, 120 kg-os hölgy, csípőficamos, bicegő, nyeszlett férfi, banyaarcú 40-es hölgy, szájpadlás felé dőlő fogsorú férfi (ő keres a legjobban mind közül), elhízott, folyós testalkatú, sárga fogsorú férfi, tenyeres-talpas, elálló fülű, apró szemű nő, erősen kopaszodó, bandzsa férfi is.

A kifejezetten vonzó külsejűek átlagosan keresnek, inkább alsó kategóriában mozognak, egyetlen kivétel az egyik vezető, aki tényleg jóképű. De statisztikailag egyértelműen a csúnyák vezetnek. Nagyjából 2-2,5-szeresét keresik az átlagos fizetésnek nálunk.

Ezt mondom az általam ismert 80 fős minta alapján. Itt a szakértelmet és a tehetséget fizetik meg, a szépség nem áll összefüggésben a fizetésekkel.

Ami viszont igen: a morcos, antiszociális típusú embereknek szignifikánsan alacsonyabb a fizetésük az átlaghoz képest.

2013. jan. 19. 01:03
 18/19 anonim válasza:
a morcos, antiszoc viselkedés meg kimutathatóan összefüggésbe kapcsolható a csunyasággal.
2013. jan. 19. 01:25
 19/19 anonim válasza:

Nekem is van egy ilyen ismerősöm,bár lehet a többi is így csinálja,azonban erről az ismerősről 100%-ban tudom hogy hogyan tanul.SZóval egyetemista az illető és tudni kell róla hogy sík hülye,nagyon gyerekes,viszont nem sajnálja az időt a tanulásra,tehát képes egész nap a könyvek előtt ülni és magolni.Számonkérés után viszont elfelejti az egészet,sőt,előtte se fogja fel hogy mit magolt be.mellékesen hozzátenném hogy még puskázik is mellette.Természetesen megszerezte a diplomáját,de garantálom hogy sík hülye a szakmájához.Informatikus,a párja is.Az a vicc az egészben hogy a gépük viszont állandóan szar és a huga is inkább tőlem kér inrofmatikából segítséget holott nekem csak OKJ-s képzésem van belőle,de mégis sokkal jobban értek a dologhoz mint az illető mivel én értem azt amit csinálok

Azért az durva hogy a videókártyájukat beolajozta a párja azt gondolván hogy így nem fog felmelegedni...és ilyenek járnak egyetemre...

2013. jan. 19. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!