Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hajdúszoboszlón lehet munkát...

Hajdúszoboszlón lehet munkát kapni?

Figyelt kérdés
Már rég óta próbálkozom, felsőfokú infós végzettségem van, de már bármit bevállalnék(ügynöki munkákat kivéve), debrecenben még lett is volna néhány lehetőség, de sajnos azok sem jöttek össze(túljelentkezés miatt)...nem terveztem a megyét itthagyni, a család, barátok miatt, de egyre valószínűbb a dolog. Esetleg akik helybeliek ti mit gondoltok érdemes még próbálkoznom, szoboszlón, ill a környékén? (Tudom, hogy manapság már mobilabbnak kell lenni munka szempontjából, de korrekt válaszokat várnék).

2013. jan. 17. 10:45
 1/2 anonim válasza:

Itt csak a vendéglátásban lehet viszonylag "könnyebben" elhelyezkedni. Minden máshoz piszok nagy mázli kell, hogy pont üresedés legyen abban a munkakörben, amit Te szeretnél. Mindenképp gondolkodj azon, hogy messzebb is el kell menned.

Próbálkozni mindig érdemes, de máshol is próbálkozz, ne csak itt a környéken.

Lehet, hogy nagy közhely, amit írtam, de mást nem tudok mondani.

Kitartást és sok sikert!

2013. jan. 18. 10:08
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod :)
2013. jan. 18. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!