16 éves múltam, szeretnék egy munkát milyen iskolaszövetkezethez menjek?
Figyelt kérdés
Minap édesanyám felvetette, hogy jólenne dolgozni menni...a Mc Donald'sba...el is mondta hova menjek stb. (utánanézett) viszont szeretnék inkább jól körülnézni mielőtt beleugrok valamibe.Milyen iskolaszövetkezetek vannak? Lehet a Mc Donald'shoz menni részmunkaidőbe (Péntek,Szombat éjjel?)
Mondták ismerőseim, hogy 500forint+40% a Mc Donald'sban az éjjeli munka azaz egy hónapban 8 alkalommal keresnék 50 ezer körül,igaz ez? és lehet ilyen szerződést kötni velük?
Sajnos még nincs nagy munkatapasztalatom!:( Budapesti vagyok,előre is köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 16. 16:34
1/2 poet1 válasza:
500 Ft?! Én heti hatvan órát dolgozom 450ért! Iskolaszövetkezetet javasolok,mert sokkal változatosabb. Én is így csináltam régen. Pl. Multijob, Meló diák, Mind diák, Human PR
2/2 A kérdező kommentje:
Megnézem!:) Érdemes önéletrajzot írni? Vagy pofára+szóban is megy a dolog?
2013. jan. 16. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!