Ha a Tesconál szeretnék dolgozni diákként (18 éves múltam) nyáron, akkor mi a teendő? Mármint bemegyek a Tescoba és megkeresek valakit aki tud segíteni ez ügyben és elmondom neki hogy dolgozni szeretnék? Vagy hogy működik mindez?
Nekem jelenleg pont ebből van elegem... általában mindegyik diákszövetségen keresztül dolgoztat. Ha bemégy a diákszövetséghez, normális munkát nem ajánlanak és le is tagadják hogy lenne ilyen, ha meg bemész a munkahelyre hogy szeretnél ott dolgozni, akkor elhajtanak a búsba. Sajnos már a protekció sem segít.
Azért szerintem érdemes lenne megtudnod melyik diákszövetség dolgoztat ott és őket is ostromolni, vagy esetleg megkérdezni az információnál/telefonon. Hátha bejön :) .
Vagy semmilyen munkát :D nekem csak gyárat SEM ajánlottak pedig a honlapjukon fent van egy csomó munka (ott jelentkeztem is rá). Tudok gépírni? Le van sz@rva mert úgyis ismerőst teszünk be a munkakörre, akkor is ha úgy gépel mint egy tatu..
Szóval szerintem érdemes minden ismeretségi köteléket megmozgatni azon kívül hogy regisztrálsz. (persze csak ha van..) Hátha más városban máshogy megy, de nekem sajnos nem sok jó tapasztalatom van. Eddig minden diákmunkám protekciós volt. Azokat is úgy csinálták hogy szóltak h. lenne munka, akkor szóltak a diákszöv.-nek hogy mennék munkára és hogy engem kérnek. Sajnos ilyen világban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!