Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kényes kérdés. Hogyan találhat...

Kényes kérdés. Hogyan találhatnék olyan munkát, ahol nem vagyok bejelentve, és napi vagy heti fizetés lenne?

Figyelt kérdés
Nyilván nem konkrét ajánlatokat várok, csak ötleteket,hogy egyáltalán lehet e ilyen irányban keresgélni valahogyan....
2013. jan. 15. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán (nagyon talán) építőiparban, de már azt is rendesen leszabályozták, úgy tudom.
2013. jan. 15. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Nehéz úgy bármit mondani, hogy nem tudjuk a végzettségedet, vagy a fizikai teherbírásodat.

Ötletek: takarítás, bébiszitterkedés, korrepetálás, nyelvoktatás, építőipar (bár ezt gyakran ellenőrzik), mezőgazdaság.

2013. jan. 15. 19:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Nő vagyok, építőipar kizárva...

Érettségim, valutapénztárosim van, és társalgási szintű angolom. Gondolom a legtöbb esélyem egy eladói pozícióban lenne, van is gyakorlatom abban is, csak nem tudom,hogy hogyan induljak neki a dolognak. És csak 4-5 hónapig kellene,hogy ne legyek bejelentve, utána már hivatalossá lehetne tenni. Egyszer dolgoztam eladóként,ahol nem voltam bejelentve, persze ezt akkor nem tudtam,mert 1 hónapig bejelentett a főnök, aztán kijelentett amiről nem tudtam, de ezt a munkát ismerős által találtam.

Nyilván nem lehet így feladni hirdetést az expresszben, de szerintetek,ha nézek eladói állásokat, és telefonálok, ott simán kérdezzek rá, hogy vállalják egy pár hónapig?

2013. jan. 16. 07:36
 4/6 A kérdező kommentje:
A takarítás is esélyes szerintem, bár ahogy sok hirdetést láttam,oda is gyakorlat kell már... Na én csak itthon művelem ezt. :)
2013. jan. 16. 07:38
 5/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem,hogy miért nem a szakmádban keresel munkát?
2013. jan. 17. 09:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért,mert nemrég született babám, és szeretnék már a gyed alatt is dolgozni, mert sok a kiadás, de ugye bejelentve nem lehet gyed mellett. A valutapénztárosival pedig nem nagyon tudsz feketén dolgozni...
2013. jan. 18. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!