Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak, ha ne találok...

Mit csináljak, ha ne találok munkát?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, már egy éve keresek Debrecenben,hiába.Van marketing OKJ- végzettségem, angol nyelvvizsgám ès pénzügyi vizsgám; dolgoztam értékeseítésben 1 évet, azon kívül diàkmelót itt-ott.

Nem válogatok, rengeteg helyre küldöm el az önéletrajzom/hìvom fel, de semmin Még a visszajelzée is ritka, ismerősök sem tudnak segìteni.

Elmennék egyetemre, de államihoz nem elég a pont ( hiába voltam 4-5-ös tanuló), fizetni nem tudom.

Teljesen kétségbe vagyok esve....

2012. dec. 28. 08:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
külföld.
2012. dec. 28. 10:56
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Újra első vagyok!

Utolsó! És akit anyuci apuci nem tud támogatni,vagy nem tudott félretenni az eddigi munkái során annyi pénzt,hogy kint boldoguljon,az hogy menjen ki? Mert szép és jó,hogy próbáljon kint szerencsét,de ott lakni kell,enni kell,ha fix munkád már lesz biztosítva kint attól még fizetést nem kapsz a semmire,csak az első hónap után! Addig meg haljon éhen? Vagy hogy?

2012. dec. 28. 11:17
 13/21 anonim ***** válasza:
18%
itt is éhen halsz, akkor nem tök mindegy? hány embert nem támogatott apuci..ezt csak a tehetetlen lusta emberek mondják kifogásnak. akkor tanul ni kellett volna.:)
2012. dec. 28. 11:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

esti vagyok, csak fél éve keresek munkát, eleinte szakmámban, most meg már nem, de egyszerűen sehova nem kellek én se... ráadásképp pályakezdő vagyok... ha nem lenne ár a híd alatt lennék...

23/L

2012. dec. 28. 11:33
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
12-es: senki se milliomosként megy ki, általában pont azért mennek az emberek, mert nincs pénzük. Egy fiatal lány elmehet először bentlakásos aupairnek, és akkor az étkezése meg szállása megoldva, emellett kap zsebpénzt. Ha már ott van helyben, és nincs gondja ételre/lakásra, akkor a szabadidejében elkezdhet állásokra jelentkezni, más munkát keresni esetleg helyben ingyenes tanfolyamot végezni stb...
2012. dec. 28. 11:47
 16/21 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként én azt vettem észre hogy bárkivel aki dolgozik, és beszélek vele valamelyik ismerőse intézte el neki a munkát. Egy kis faluban élek, és itt mindig talál munkát az akinek sok az ismerőse. Szóval még azt tudom neked tanácsolni, hogy kérdezgesd ismerőseidet. Még azokat is akiket alig ismersz. Én már találtam úgy munkát hogy odamentem beszélgetni olyanokhoz is akiket alig ismerek, és közben rákérdeztem nem tudnak-e valami melót:) Kicsit fura, de hamar bele lehet jönni. A huszadik ember után már tök lazán csinálod:)
2012. dec. 28. 11:54
 17/21 anonim ***** válasza:
80%
Nulla %-osnak! írtam: egy diploma 2 szakma és fél éve nincs munkám. Tanultam,abban nem volt hiba. És ha olvastad volna a hozzászólásaimat,látnád,hogy megyek a munka után! A százalékod az észbeli képességeidről is árulkodik!
2012. dec. 28. 11:57
 18/21 anonim ***** válasza:
68%

menj ki bébicsősznek valahova angol területre, akár közvetítővel is jenkikhez, oda pl sokat keresnek, aztán maradj is ott. Mert ebben a retkes országban kifogásból akad a legtöbb, abban mindig élen jártunk, csak azt tudnám már elképzelni, hogy ki a fészkes fenéket vesznek akkor fel ezekre a lófax nulla nettó 90e-s melókra?! Olyat aki még azért fizet h bemehessen?

Mert épphogynem azt nem képesek odavágni az ember képébe, hogy nem áll eléggé kersztbe a szemed azért nem kellesz.

2012. dec. 28. 12:39
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
.
2012. dec. 28. 18:25
 20/21 anonim ***** válasza:
63%
nem mindegy milyen diplomád van...büfészak? andragógia? bölcsész? vagy esetleg villamosmérnök? ennyit erről.
2012. dec. 28. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!